Bekir Bozdağ Rüşvet İddiasına Yanıt Verdi: Abdestimizden Şüphemiz Yok! siyaset

Bekir Bozdağ rüşvet iddiasına yanıt verdi: abdestimizden şüphemiz yok! Bozdağ, hakkında yapılan bazı iddialara cevap verdi. Detaylar haberimizde...

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdağ, avukatı aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. 

Bekir Bozdağ, Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün elebaşlarından olan, kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik'in iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bozdağ, “Abdestimizden şüphemiz yok, hiçbir vakitte olmadı, elhamdülillah" ifadelerini kullanarak kendisine yönelik iftiraların araştırılmasını ve müfterilerin cezalandırılmasını istedi. 

Bozdağ, açıklamasında şunları kaydetti: "Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan haberlerde yer alan Ayhan Bora Kaplan dosyasının gizli tanığı Serdar Sertçelik tarafından ortaya atılan iddialar, şahsıma yapılmış apaçık bir iftiradır. 

Buradan açıkça ilan ediyorum; bu iftiranın doğru olduğunu kim ispat ederse, sahip olduğum tüm malvarlığımı ona hibe etmeyi, saygın Türk kamuoyu önünde taahhüt ediyorum." 

Gazeteci İsmail Saymaz, halktv.com.tr’de yayımlanan yazısında, Serdar Sertçelik’in Bekir Bozdağ’a yönelik iddialarına yer vermişti.

 Sertçelik, ifadesinde "Bozdağ’ın hukuk bürosu var, dışarıdan iş hallettirdiği. O zaman 400 bin euro verdim Bozdağ’ın hukuk bürosuna. Dosyamı bozdular." iddiasında bulunmuştu. 

Bozdağ, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurgulayarak, “Hakkımdaki iftiraların araştırılması ve müfterilerin cezalandırılması için avukatım aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum.” dedi.

İLGİLİ HABERLER