Sebastian Szymanski'ye Yol Göründü! Fenerbahçe O Rakam Karşılığında Transfere Onay Verecek

Fenerbahçe'de şok gelişme: Sebastian Szymanski'ye yol göründü. Düşük performansıyla eleştirilen Polonyalı futbolcu, o rakam karşılığında teklif gelirse, takımdan gönderilecek.

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe'ye büyük hayallerle transfer edildi. Şu sıralar Avrupa'nın gözde kulüplerinin radarında olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, son 25 maçta sadece 1 gol kaydetti. Form durumu son günlerde eleştiri toplayan Polonyalı orta saha için yolun sonu göründü.

20 Milyon Euro'ya Gönderilebilir

Sebastian Szymanski'nin düşük performansı Fenerbahçe Kulübü'nü ve taraftarı düşündürüyor. Ayrıca, teknik direktör Jose Mourinho'nun sistemini de sorgulatıyor. Bir türlü istenen ivmeyi yakalayamayan 25 yaşındaki orta saha, takıma savunma yönünde katkı sağlarken, hücum tarafından eksik kalıyor.

Mourinho, Szymanski'yi bu sezon kaleye uzak oynatıyor. Geçen sezon daha ileride görev yapan deneyimli futbolcunun, belki de mevki değişikliğinden ötürü başarısız olduğu düşünülüyor.

Sezon başında Szymanski için 14 milyon Euro teklif alan Fenerbahçe, bu teklifi geri çevirmişti.

Sarı-lacivertli kulübün Sebastian Szymanski hakkında son kararı belli oldu.

Napoli, Sevilla ve Leverkusen gibi kulüplerin istediği orta saha için 20 milyon Euro'luk bir teklif gelirse, Szymanski gönderilecek.

İLGİLİ HABERLER