Türkiye Karadağ Maçı Ne Zaman? Türkiye Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda A Milli Takım, Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Peki, milli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye – Karadağ maçının tüm detayları!

Vincenzo Montella'lı Ay-Yıldızlılar, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grupta Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Milli Takım grupta 4 puanla liderliğini korurken, rakibimiz Karadağ ise henüz puan alamadı. Milli maç hakkında tüm detaylar spor severler tarafından merak ediliyor. Peki, milli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda yayınlanacak? Hakemler ve maç kadroları belli oldu mu? İşte detaylar…

Türkiye Karadağ Maçı Ne Zaman?

Milli maç 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Türkiye Karadağ maçında İtalyan hakemler Daniele Chiffi, Alessio Berti ve Luigi Rossi görev yapacak. Peki, Milli maç hangi kanalda?

Türkiye Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Karadağ milli maç EXXEN ve TV8’den naklen yayınlanacak.

Türkiye Karadağ ilk 11'ler:

Türkiye: Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Abdülkerim Bardakçı, Merih Demiral, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz.

Karadağ: Nikic, Vukcevic, Vujacic, Spicic, Marusic, Jovovic, Bakic, Camaj, Jovetic, Krstovic, Kuc.

İLGİLİ HABERLER