HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Kara Dut Dizisi Ekranlara Veda Ediyor: İşte Karadut Final Tarihi!

Kara Dut Dizisi Ekranlara Veda Ediyor: İşte Karadut Final Tarihi!

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı ATV'nin Tims&B imzalı dizisi Karadut final yapıyor! Kara Dut dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Kara Dut dizisi reyting rekabetine yenik düşerek ekranlara veda ediyor. Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Karadut final kararıyla izleyicilerini üzdü. İşte, ATV'de Pazartesi akşamları yayınlanan yeni dizinin biteceği tarih!

Karadut Final Tarihi

Siyah Kalp, Kötü Kan, Taş Kağıt Makas, Ayazın Sonu Güneş ve Güzel Aşklar Diyarı gibi birbirinden iddialı diziler için yolun sonu göründü. Birçoğu erken final yaparak izleyicisine veda etti. Bazı yapımlar için de final kararı çıktı. Bu hafta 5. bölümüyle ekrana gelen Kara Dut dizisi, final tarihini öne çekti. Dizinin 28 Ekim Pazartesi akşamı ATV'de ekrana gelecek olan 6. bölümü aynı zamanda final bölümü oldu. 

Kara Dut dizisi oyuncu kadrosunda; Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

6. bölüm fragmanında Nihan'ın eski eşi Tayfun'la evlenmek üzere olan Zuhal'e, "Müthiş bir seçim, müthiş bir gelinlik, müthiş bir damat!" diye bağırdığı anlar dikkat çekti.

Karadut final tarihi 28 Ekim Pazartesi günü olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'tan Lyon Galibiyeti: Fransız Ekibinin 13 Maçlık Yenilmezlik Serisi Bitti

Beşiktaş'tan Lyon Galibiyeti: Fransız Ekibinin 13 Maçlık Yenilmezlik Serisi Bitti