Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’nde Bomba Gelişme: Doğa ile Fatih Yeniden…

Kızılcık Şerbeti’nde Bomba Gelişme: Doğa ile Fatih Yeniden…

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yolları ayrılıp başkalarıyla evlenen Doğa ile Fatih, yeniden bir araya geliyor. ‘DoğFat’ fanlarını sevindiren gelişmenin detayları sizlerle!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti’nde Bomba Gelişme: Doğa ile Fatih Yeniden…

Sosyal medya platformlarında en trend diziler arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüyle izleyicilerini mest edecek. Yine sosyal medyada trendler arasında yer alan dizi çifti Doğa ile Fatih, nam-ı diğer ‘#DogFat’ yeniden bir araya geliyor.

Doğa ile Fatih Barışıyor

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti, Melis Gür ve Feyza Civelek’in senaristliği ve Ketche’nin yönetmenliğinde 3’üncü sezonuna da bomba gibi bir giriş yaptı. Reytingleri uçan dizide genç başroller Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör, senaryo gereği evli ve aşık bir çifti canlandırıyordu. Doğa ile Fatih’in yolları ayrıldı. Fatih, Görkem ile evlenirken; Doğa, Giray ile hayatını birleştirdi.

Oyuncuların ve dizinin fanları ise sosyal medyada dile getirdikleri talepleriyle, sonunda DoğFat çiftini barıştıracak gibi görünüyor. 

Keza, son bölümde Doğa ve Fatih, aşk yaşadıkları dönemde gittikleri kafede karşılaşmıştı. İkilinin derin bir sohbete daldığı o anlarda, eski aşıkları büyük bir sürpriz bekleyecek. 

Peki, Doğa ve Fatih yeni hayatlarında yeni partnerlerinden ayrılıp tekrar evlenecek mi?

İşte, bu sorunun yanıtını bu akşam yayınlanacak olan bölümde alabiliriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin: Dünya radikal değişimlerle, geri döndürülemez bir değişimle karşı karşıya

Putin: Dünya radikal değişimlerle, geri döndürülemez bir değişimle karşı karşıya