29 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Dizi Haberleri Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya Kimdir? Dilin Döğer’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya Kimdir? Dilin Döğer’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Süreyya, güzelliği kadar cesaretiyle de dikkat çeken bir kadın savaşçı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya kimdir? İşte bu karakterin detayları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya Kimdir? Dilin Döğer’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya Kimdir?

Süreyya, zekâsı ve savaşçı ruhuyla öne çıkan güçlü bir karakterdir. Düşmanlarına karşı cesurca savaşan ve strateji geliştirme konusunda mahir olan Süreyya, aynı zamanda kılıç kullanma yeteneği ile de ön plandadır. Güzelliği ile gökte parlayan bir yıldız gibi olan Süreyya, cesareti ile adını duyurmuş bir savaşçıdır.

Dilin Döğer Kimdir?

Dilin Döğer, 22 Şubat 1995 tarihinde Diyarbakır’da doğmuş bir oyuncudur. Mersin'de başladığı eğitim hayatını Ankara’da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuğa üniversite yıllarında ilgi duyan Döğer, dans, müzik, resim, bale ve opera gibi sanat dallarında da eğitim almıştır. 2021 yılında "Ex Aşkım" dizisinde "Afife" karakteri ile televizyon dünyasına adım atan oyuncu, şu anda Kanal D'de yayımlanan "O Kız" dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir.

Dilin Döğer’in Oynadığı Diziler

  • O Kız (Zeynep)
  • Ex Aşkım (Afife)
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Uğur Güneş’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Uğur Güneş’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi