20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Sandık Kokusu Nazlı Kimdir? Diziye Yeni Katılan Karakter Hakkında Detaylar

Sandık Kokusu Nazlı Kimdir? Diziye Yeni Katılan Karakter Hakkında Detaylar

Show TV'nin yeni sezona iddialı bir şekilde devam eden dizisi “Sandık Kokusu”, ikinci sezon çekimlerine başlıyor. Bu sezonda diziye yeni bir karakter dahil oluyor: Nazlı. Peki, Sandık Kokusu Nazlı kimdir? Bu merak edilen sorunun yanıtını ve yeni karakterin diziye nasıl bir etki yaratacağını öğrenelim.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sandık Kokusu Nazlı Kimdir? Diziye Yeni Katılan Karakter Hakkında Detaylar

Sandık Kokusu Dizisi Yeni Sezonunda İddialı

Show TV’nin sevilen dizilerinden “Sandık Kokusu”, ikinci sezon için hazırlıklarını tamamladı. Usta oyuncular Uğur Yücel ve Demet Akbağ’ı yıllar sonra yeniden bir araya getiren dizinin yönetmenliğini başarılı isim Altan Dönmez üstleniyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin yeni bölümlerinde, güçlü bir oyuncu kadrosu ve sürükleyici bir hikaye izleyicileri bekliyor. İlk sezonda izleyicilerin beğenisini kazanan Engin Öztürk (Bora), Biran Damla Yılmaz (Ayça) ve Gözde Seda Altuner (Gülnaz Başkaya) gibi oyunculara bu sezon yeni yüzler de ekleniyor.

Sandık Kokusu Nazlı Kimdir?

Dizinin yeni sezonunda Sandık Kokusu Nazlı kimdir? sorusu gündemde. Yeni sezonda hikayeye dahil olan Nazlı, Gülnaz Başkaya’nın (Gözde Seda Altuner) kızı ve Hasan’ın (Uğur Yücel) yeğeni olarak tanıtılıyor. Bu karaktere başarılı oyuncu İpek Özağan hayat verecek. İpek Özağan’ın, daha önce "Vermem Seni Ellere" dizisinde de "Nazlı" isimli bir karakteri canlandırmış olması ise hoş bir tesadüf olarak dikkat çekiyor.

Nazlı ve Gülnaz’ın Hikayeye Katkısı

Nazlı karakteriyle birlikte, Gülnaz da diziye önemli bir katkı sağlıyor. Gülnaz’ın, yıllar sonra ağabeyi Hasan’ın yanına dönmesi ve kızı Nazlı’nın da bu hikayeye dahil olması, dizinin mevcut karakterleri arasındaki dinamikleri değiştirecek. Nazlı’nın gelişiyle birlikte dizide yeni çatışmalar, duygusal anlar ve aile içi hesaplaşmalar izleyicilere sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnci Taneleri Nehir Kimdir? Sera Kutlubey Kimdir? İnci Taneleri'ndeki Rolü Nedir?

İnci Taneleri Nehir Kimdir? Sera Kutlubey Kimdir? İnci Taneleri'ndeki Rolü Nedir?

Sponsorlu bağlantılar