HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak? Final Tarihi Belli Oldu mu?

Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak? Final Tarihi Belli Oldu mu?

SHOW TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Siyah Kalp, perşembe akşamları 20.00’de ekrana gelmeye devam ediyor. Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Işıl Yücesoy, Ece Uslu, Ayşe Tunaboylu, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Burak Sergen, Derin İnce, Leyla Tanlar ve Genco Özak gibi deneyimli isimlerin yer aldığı dizi, Sumru’nun hayat hikayesini ve aile içi entrikaları konu alıyor. Peki, Siyah Kalp ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak? Final Tarihi Belli Oldu mu?

Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak?

Her perşembe izleyicisi ile buluşan Siyah Kalp, şu an için reytinglerde ortalama 4.00-5.00 arasında skorlar elde ediyor. Dizi, güçlü rakipleri olan Hudutsuz Sevda, İnci Taneler ve MasterChef gibi yapımlarla rekabet ediyor. Siyah Kalp dizisi için başlangıçta 6 bölümlük bir ön sözleşme yapılmıştı, ancak elde edilen reytinglerden memnun olan SHOW TV, dizinin en az 1 sezon daha devam etmesini hedefliyor.

Siyah Kalp Final Tarihi Belli mi?

Şu anda Siyah Kalp dizisinin net bir final tarihi bulunmuyor. Dizinin izlenme oranları, sezonun devam etmesi ve yeni sözleşmelerin yapılması açısından önemli bir etken olacak. İlk sezonunda izleyiciyle buluşmaya devam eden dizinin, Sumru karakterinin entrikalarla dolu hikayesi ve aile içi çatışmaları izleyiciyi ekrana kilitliyor. Show TV, reytingler beklentiyi karşıladığı sürece dizinin yeni sezonlarını da değerlendirmeye alacak.

Siyah Kalp Dizisinin Hikayesi

Dizinin merkezinde Sumru, Nuh ve Melek isimli çocuklarını babaannelerine bırakıp kaçan bir anne olarak öne çıkıyor. Siyah Kalp, Sumru’nun geçmişinden gelen sırlar ve onun çocuklarıyla olan karmaşık ilişkisini derinlemesine işliyor. Aile dramı, entrika ve sürprizlerle dolu bir hikaye sunan dizi, her bölümünde izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

Final ile İlgili Gelişmeler

Show TV, dizinin geleceği hakkında yeni gelişmeler oldukça izleyicileri bilgilendirecek. Dizinin devam edip etmeyeceği, reytinglerin istikrarına ve izleyici ilgisine bağlı olarak şekillenecek. Henüz kesinleşmiş bir final kararı bulunmasa da, diziyle ilgili önemli gelişmeleri güncel olarak sitemizde takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm 2. Fragmanı: Abdullah’ın Gizli Evliliği Ortaya Çıkıyor!

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm 2. Fragmanı: Abdullah’ın Gizli Evliliği Ortaya Çıkıyor!