HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Üs Yapım Yeni Dizisi "Zembilli" İçin Hazırlıklara Başladı

Üs Yapım Yeni Dizisi "Zembilli" İçin Hazırlıklara Başladı

Başarılı yapım şirketi Üs Yapım, yeni bir dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce “Elimi Bırakma”, “Benim Adım Melek” ve “Kara Tahta” gibi sevilen yapımlara imza atan Üs Yapım, şimdi ise "Zembilli" adlı dizisi için kolları sıvadı. Dizi, adını olayların geçtiği Zembilli kasabasından alırken, etkileyici hikâyesiyle dikkat çekecek. İşte “Zembilli” dizisinin merak edilen tüm detayları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üs Yapım Yeni Dizisi "Zembilli" İçin Hazırlıklara Başladı

"Zembilli" Dizisinin Konusu: Toros Dağlarının Eteklerinde Geçen Bir Hikaye

Zembilli, Toros Dağlarının eteklerinde yer alan Zembilli Kasabası’nın gençlerinin yaşamına odaklanacak. Dizi, kasaba gençlerinin karşılaştığı acı, tatlı ve sürpriz dolu olayları ekrana taşıyacak. Her bir karakterin kendine özgü hikayesi, izleyicilere duygusal ve sürükleyici anlar sunmayı vaat ediyor. Dizi, sıcak bir kasaba atmosferi eşliğinde gençlerin mücadelelerini ve yaşadıkları zorlukları ekrana yansıtacak.

Dizinin Hikâyesi Fatih Özcan İmzası Taşıyor

Zembilli dizisinin hikâye ve senaryosu, daha önce başarılı işlere imza atmış olan Fatih Özcan tarafından kaleme alınıyor. Fatih Özcan’ın özgün senaryosu, izleyicilere derinlikli karakterler ve sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor. Özellikle kasabanın gelenekleri, kültürü ve gençlerin karşılaştıkları zorluklar diziye damga vuracak önemli unsurlar arasında yer alacak.

Üs Yapım’dan atv’ye yeni dizi geliyor; Zembilli

Yönetmen Koltuğunda Ufuk Hakan Eren

Zembilli dizisinin yönetmen koltuğunda, yetenekli yönetmen Ufuk Hakan Eren oturacak. Eren, dizinin atmosferini ve karakterlerin iç dünyasını başarılı bir şekilde yansıtarak izleyicilere etkileyici sahneler sunmayı amaçlıyor. Eren’in yönetmenlik tarzı, kasaba hayatının sıcak ve samimi dokusunu ekrana yansıtmak üzerine kurulu olacak.

Çekim Mekanı: İzmir Birgi’de Eşsiz Bir Kasaba Atmosferi

Zembilli dizisinin çekimleri, dünyanın en iyi 32 köyü arasına giren İzmir Birgi’de gerçekleştirilecek. Birgi’nin otantik ve doğal güzellikleri, diziye eşsiz bir atmosfer katacak. İzmir Birgi’nin tarihi yapıları, sokakları ve doğal manzaraları, izleyicilere gerçek bir kasaba hissi sunacak.

Dizi Asker Murad’ın Kasabaya Dönüşüyle Başlayacak

Zembilli’nin hikayesi, asker Murad’ın izinli olarak kasabaya dönüşüyle başlayacak. Murad’ın dönüşü, kasabada beklenmedik olayların fitilini ateşlerken, gençlerin yaşamında yeni gelişmelerin yaşanmasına neden olacak. Murad’ın kasabaya getirdiği yeni sırlar ve karşılaşacağı zorluklar, izleyicileri sürükleyici bir hikayeye davet ediyor.

Oyuncu Kadrosu İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Üs Yapım, Zembilli dizisi için oyuncu kadrosunu belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Henüz kesinleşen bir oyuncu kadrosu bulunmamakla birlikte, dizi için genç ve yetenekli oyuncularla görüşmeler yapıldığı biliniyor. Dizinin başrolü için yapılacak tercihlerin, karakterlerin derinliğini ve yaşanan olayların etkileyiciliğini artırması bekleniyor.

Zembilli Ne Zaman Yayınlanacak?
Üs Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Zembilli'nin ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak diziyle ilgili gelişmeler ve fragmanların yakın bir zamanda izleyicilerle buluşması bekleniyor. Zembilli, gençlerin yaşadığı maceralar, aile bağları ve kasaba hayatının sıcak atmosferiyle izleyicileri etkileyici bir serüvene davet ediyor.

KAYNAK: Birsen Altuntaş
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İrem Helvacıoğlu Evlendi Mi? İşte Ünlü Oyuncunun Sürpriz Evliliği ve Eşi Ural Kaspar Hakkında Merak Edilenler

İrem Helvacıoğlu Evlendi Mi? İşte Ünlü Oyuncunun Sürpriz Evliliği ve Eşi Ural Kaspar Hakkında Merak Edilenler