08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Canlı Yayında Mukbang Yapan 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Canlı Yayında Mukbang Yapan 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Sosyal medyada canlı yayın yaparken hayatını kaybeden veya yaralanan kişilere bir yenisi daha eklendi. Bu kez ölüm sebebi 'Mukbang!'

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Canlı Yayında Mukbang Yapan 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açtı, 'Mukbang' yaptığı sırada yaşamını yitirdi! İşte, 24 yaşındaki gencin hazin sonu!

Canlı Yayında Mukbang Can Aldı!

Çin'in ünlü sosyal medya fenomenlerinden Pan Xiaoting, TikTok canlı yayını sırasında hayranlarıyla mukbang yaptığı anları paylaştı. Aşırı yemek yeme olarak bilinen mukbang, 24 yaşındaki gencin sonu oldu.

Sağlıksız yiyecekleri art arda ve hızlı bir şekilde tüketen Xiaoting, son canlı yayınındaki bu eylemi sırasında aşırı yemek tüketiminden hayatını kaybetti!

Çinli fenomenin her gün 10 saatten fazla aralıksız yemek yediği ve her öğününde ortalama 10 kg yiyecek tükettiği öğrenildi. Obezite sınırlarını aşan Xiaoting, daha önce aşırı yemek yeme sebebiyle mide kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Pan Xiaoting'in son canlı yayınında hayatını kaybetmesinin ardından yapılan otopside midesinin sindirilmemiş yiyeceklerle dolu olduğu ve karnının ciddi şekilde deforme olduğu görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Sociedad, Kerem Türkoğlu'nu Radarına Aldı!

Real Sociedad, Kerem Türkoğlu'nu Radarına Aldı!

Sponsorlu bağlantılar