Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Eğitim AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme nasıl yapılır? 2024 AÖF kayıt yenileme ücretleri ne kadar? İşte tüm merak edilenler!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) güz dönemi kayıt yenileme tarihleri ve yeni dönem kayıt yenileme ücretleri belli oldu. İşte, detaylı kılavuz!

AÖF 2024-2025 öğretim yılı kayıt yenileme takvimi yayınlandı. Öğrenciler sisteme girip ders seçimi ve ardından kayıt yenileme ücretinin ödenmesinin ardından 2024-2025 dönemi için eğitim öğretim hayatına devam edecek. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ücretleri ne kadar, nasıl yatırılır? Kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

AÖf Kayıt Yenileme Ne Zaman 2024?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri - AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. 7 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayan işlemler, 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 22.00’de sona erecek.

AÖf Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Öğrenciler "aosogrenci.anadolu.edu.tr" adresinden öğrenci şifresi veya e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra "Ders Ekle/Sil" butonundan güz dönemi derslerini seçebilecek. Kayıt yenileme ücretinin ödenmesinin ardından işlem tamamlanacak. 

AÖf Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacak.

Katkı payı ödemeleri 18 Ekim 2024 tarihi saat 22.30’a kadar; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. 

Ücretler 1.995 TL ile 2.430 TL arasında bölüme göre değişirken; yabancı dil eğitimli programlarda 3.400 TL oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'a Hakaret Etti! Cezası Belli Oldu

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'a Hakaret Etti! Cezası Belli Oldu