20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi İş Adamına Şok: 260 TL'ye Alıp Kendi Ürününü 3300 TL'ye Sattılar

İş Adamına Şok: 260 TL'ye Alıp Kendi Ürününü 3300 TL'ye Sattılar

Kendi ürününü restoranda sipariş eden adam şokta. 3300 TL'lik fatura karşısında ne yapacağını şaşırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İş Adamına Şok: 260 TL'ye Alıp Kendi Ürününü 3300 TL'ye Sattılar

Pandemi sonrası artan enflasyon, Türkiye'de fiyatlama davranışlarını olumsuz etkiledi. Hükümet, yüksek enflasyonla mücadele için çeşitli adımlar atsa da, fırsatçılar vatandaşın cebinden kazanç sağlamaktan geri durmuyor.

Tarladan sofraya, fabrikadan tüketiciye kadar olan süreçte aracılar ve bazı sektörler, fahiş fiyat artışlarının odağı haline geldi. Bu durum özellikle gıda ve hizmet sektöründe hissedilirken, hem vatandaşlar hem de üreticiler bu duruma tepkili.

Bu duruma dikkat çeken çarpıcı örneklerden biri, Suvla'nın kurucusu Selim Zafer Ellialtı'nın yaşadıkları oldu. Eşiyle restoranda kendi ürettikleri alkollü içeceği sipariş eden Ellialtı, hesap geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Fatura tam 3300 TL'ydi.

Bu duruma şaşıran Ellialtı, kendi ürünlerinin restorana hangi fiyattan satıldığını öğrenmek için pazarlama ekibiyle temasa geçti. Aldığı cevap ise şaşırtıcıydı. Ürettikleri içecek, restorana sadece 260 TL'ye satılmıştı, ancak Ellialtı, 12 kat fazla ödeyerek kendi ürününü geri almıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Transfer Gündeminde Yer Alıyor: Vinicius Souza Kimdir?

Fenerbahçe Transfer Gündeminde Yer Alıyor: Vinicius Souza Kimdir?

Sponsorlu bağlantılar