19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Ripple Davası Sonuçlandı: XRP Fiyatı Uçuşa Geçti! İşte XRP Yorumları ve Geleceği

Ripple Davası Sonuçlandı: XRP Fiyatı Uçuşa Geçti! İşte XRP Yorumları ve Geleceği

Ripple davası sonuçlandı: XRP fiyatı yükselişe geçti. Peki, analistler XRP için neler diyor? İşte, XRP yorumları ve geleceği!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ripple Davası Sonuçlandı: XRP Fiyatı Uçuşa Geçti! İşte XRP Yorumları ve Geleceği

SEC kıdemli üyesi Marc Fagel Ripple davasını sonuçlandırdı. Ripple, 125 milyon dolar para cezası ve sektör kısıtlamalarıyla karşı karşıya.

SEC'nin Ripple'a karşı açtığı davanın sonunda şirkete 125 milyon dolar para cezası verildi ve sektör düzenlemelerini daha fazla ihlal etmesi yasaklandı.

XRP Fiyatı Karardan Sonra Yükseldi

Temmuz ayında, birçok kripto para tüccarı Ripple'ın yasal davasında bir anlaşma bekliyordu. Son olarak, federal yargıç Ripple'ın 125 milyon dolar para cezası ödemesini ve gelecekteki yasal sorunları önlemek için yeni kurallara uymasını emretti. Mahkemenin kararı, XRP'nin bir menkul kıymet olmadığını açıklığa kavuşturdu.

Bu karar, yatırımcılar için harika bir haber olabilecek bir spot XRP ETF'sinin potansiyel onayının kapısını açıtı.

Özetle, Ripple adına negatif bir karar çıksa da, aslında bu durum ters teperek balinaları ve yatırımcıları iştahlandırdı. 

Davanın sona ermesiyle, daha önce tereddüt eden büyük yatırımcılar artık XRP'ye güvenle yatırım yapabilecek. Dava sonuçlandığında XRP fiyatı %17’ye kadar yükseldi. Yazım sırasındaki güncel fiyatı 0.61 USD.

XRP Yorum ve Tahminleri

XRP yorum ve gelecek tahminleri de akabinde gelmeye başladı. Analistler, XRP'nin bir yıl içinde 16 ila 20 dolar arasına ulaşabileceğini öngörüyor. Ancak, daha az iyimser bir durumda, fiyat 4 ila 7 dolar arasında olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlkay Gündoğan İstanbul'a Geliyor

İlkay Gündoğan İstanbul'a Geliyor

Sponsorlu bağlantılar