10 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Yok Böyle Bir Kampanya: Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor!

Yok Böyle Bir Kampanya: Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor!

Uygun faiz oranı ve aylık taksit tutarı ile ihtiyaç kredinizi Akbank'tan alın, ödemelere 3 ay sonra başlayın! İşte, Akbank'tan yeni kampanya!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yok Böyle Bir Kampanya: Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor!

Akbank 3 ay ertelemeli kredi kampanyası ile gündemde. Diğer bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarının bir adım önünde yer almayı hedefleyen Akbank’tan ‘Kredini Şimdi Al, Ödemeye 3 Ay Sonra Başla’ fırsatı! İşte kampanyanın detayları!

Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Hesaplama

Türkiye'de geçim zorluğu çeken milyonlarca kişi ihtiyaç kredisi çekmeye devam ediyor. Bankalar karşılaştırılıyor ve en düşük faizli, uygun geri ödemeli kredi kampanyaları araştırılıyor. 

Akbank da emekli ve çalışanların daima yanında olduğunu sık sık sunduğu kampanyalarla göstermeye çalışıyor. Son kampanyada ihtiyaç kredisi kullanan Akbank müşterileri ilk taksitini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Akbank 3 ay ertelemeli kredi 12, 24 ve 36 aylık vadelerle kullanıma sunuldu. 3 yıla kadar uzatılan kampanyada ilk taksit tutarı 3 ay sonra ödenmeye başlanacak. Kredinin faiz oranı ise 5.27 olacak.

10 bin lira tutarında kredi çekildiğinde ve 24 ay vade seçildiğinde, aylık 860,52 lira taksit ödenecek. 24 ay sonunda bankaya ödenecek toplam tutar 20.709,93 TL olacak.

Kredi Hesaplama İçin Tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hizbullah, Golan Tepeleri'ndeki İsrail Güçlerine Misillemede Bulundu

Hizbullah, Golan Tepeleri'ndeki İsrail Güçlerine Misillemede Bulundu

Sponsorlu bağlantılar