06 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Genel Ata Demirer ‘Hoş Geldin Kızım’ Diyerek Paylaştı: Onu Görenler Hayran Kaldı…

Ata Demirer ‘Hoş Geldin Kızım’ Diyerek Paylaştı: Onu Görenler Hayran Kaldı…

52 yaşındaki ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından kızını paylaştı. Bu paylaşımı görenler hayranlığını gizleyemedi...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ata Demirer ‘Hoş Geldin Kızım’ Diyerek Paylaştı: Onu Görenler Hayran Kaldı…

Geçtiğimiz günlerde ameliyatla zayıfladığı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yapan Ata Demirer, asparagas haberlere açıklık getirirken, aynı zamanda çok sevdiği 'kızını' da sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. İşte, ünlü komedyenin 'Hoş Geldin Kızım' notuyla yaptığı sürpriz paylaşım!

Ata Demirer 'Kızını' Paylaştı

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde yaz tatilini geçiren 52 yaşındaki Demirer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında 2.5 yılda özel bir diyet ve spor yaparak kilo verdiğini, hakkında çıkan zayıflama ameliyatı haberlerinin asılsız olduğunu ifade etti.

30 kilo verdikten sonra yeni fit haliyle yeni paylaşımlarda bulunan Ata Demirer, yeni aldığı teknesiyle gündemde. 'Sevdalı' adını verdiği lüks teknesiyle poz veren ve bu kareleri Instagram hesabından paylaşan ünlü komedyene tebrik mesajları yağıyor.

Instagram hesabından 'Hoş Geldin Kızım' notuyla paylaşım yapan Demirer, teknesiyle birlikte denizde poz verdi. 

Ata Demirer'in sosyal medyadan paylaştığı tekneli pozlara Eda Erdem, Melek Baykal, Fedon, Nilgün Belgün, Fatih Altaylı gibi ünlü isimlerden 'Hayırlı olsun' mesajları geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Moody's Türkiye Kredi Notunu Yükseltti

Moody's Türkiye Kredi Notunu Yükseltti

Sponsorlu bağlantılar