HABER.COM
Haber.com Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail, Batı desteğiyle bölgesel çatışmayı ateşlemeye çalışıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail, Batı desteğiyle bölgesel çatışmayı ateşlemeye çalışıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in İran'a saldırmasının ardından Batılı güçlerin desteğiyle bölgesel bir çatışma çıkarmaya çalıştığını söyledi. İşte, Hatay'da konuşan Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail, Batı desteğiyle bölgesel çatışmayı ateşlemeye çalışıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat 2023'teki depremden etkilenen vatandaşlara yeni konutların teslim edildiği Hatay'daki bir törende konuşma yaptı. 

Erdoğan, İsrail'in mevcut yaklaşımının başarılı olmayacağını vurgulayarak, İsrail ve müttefikleri tarafından kurulan bir tuzağa düşmemek konusunda uyardı. "Bu zihniyetle İsrail hiçbir şey başaramayacak" diyerek tüm dünyayı İsrail’in oyunlarına karşı uyardı.

Erdoğan'ın İsrail'in İran'ı Hedef Almasına İlişkin Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in son eylemlerine değinerek, İran'a yönelik saldırıyı kınadı. Türkiye'nin komşusuyla dayanışma içinde olduğunu ifade ederek, "Dün gece İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran'a ve İran hükümetine en iyi dileklerimi iletiyorum." dedi.

Erdoğan, konuşmasında daha geniş çaplı bir bölgesel çatışmanın tehlikelerine dikkat çekerek, tüm tarafların itidal göstermesi gerektiğini söyledi.

Hatay'da Depremzedelere Yeni Evler Teslim Edildi

Hatay’da bugün düzenlenen törenle, geçtiğimiz yıl Şubat ayında Türkiye'yi vuran yıkıcı depremlerde konutlarını kaybeden vatandaşlara evleri teslim edildi.

Erdoğan törende, hükümetinin yeniden yapılanma ve etkilenenlere destek sağlama konusundaki kararlılığını yineledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dusan Tadic'ten alkış toplayan hareket: Deprem bölgesine okul yaptırıyor

Dusan Tadic'ten alkış toplayan hareket: Deprem bölgesine okul yaptırıyor