19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler İçin Anlamlı Paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler İçin Anlamlı Paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, "Huzur Sokağı" romanıyla tanınan yazar Şule Yüksel Şenler'i vefatının 5. yıl dönümünde rahmetle andı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler İçin Anlamlı Paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ‘Huzur Sokağı’ romanıyla tanınan ve Türk edebiyatına önemli katkılarda bulunan Şule Yüksel Şenler'i vefatının 5. yıl dönümünde andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında, Şule Yüksel Şenler'in ömrünü aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim nesiller yetiştirmeye adadığını belirtti. Erdoğan, “Eserleriyle ve mücadelesiyle pek çok gence ilham veren, cesaret aşılayan Şule Yüksel Şenler Hanımefendi'yi ebedi aleme irtihalinin 5'inci yıl dönümünde rahmetle yad ediyorum. Onun hayatı, bizlere adalet, doğruluk ve hakikat için mücadele etmenin önemini göstermiştir” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Şenler'i anlatan bir video da paylaşarak, onun hayatına ve mirasına olan bağlılığını da vurguladı.

Emine Erdoğan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şule Yüksel Şenler'in sadece bir yazar değil, aynı zamanda bir öncü olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Bir neslin kalbine dokunan, inancı ile kalemini bir araya getirip öncü ruhuyla derin izler bırakan Şule Yüksel Şenler'i vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Şule abla bizlere, insan olmanın özünde yatan doğruluk, adalet ve hakikat için mücadele etmeyi, ideallerini cesaret ve zarafetle savunabilmeyi öğretti” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da İstifa Şoku ve Olağanüstü Toplantı Kararı

Galatasaray'da İstifa Şoku ve Olağanüstü Toplantı Kararı

Sponsorlu bağlantılar