16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Eylem Tok'tan Mahkemeye Mektup

Eylem Tok'tan Mahkemeye Mektup

Eylem Tok bundan bir süre önce oğlu Timur Cihantimur'u araçla kaza yapmasının ardından yurtdışına kaçırmasıyla Türkiye gündemine oturmuştu. Şimdi ise mahkemeye sunduğu mektup ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eylem Tok'tan Mahkemeye Mektup

Oğuz Murat Aci'nin ölümü sonucunda yurtdışına kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkındaki davada önemli bir gelişme gün yüzüne çıktı. Eylem Tok'un ABD'deki tutukluluğu bulunurken bu süreçte Türkiye'ye iade süreci devam ediyor. Tok, yakın zamanda mahkemeye bir mektup gönderdi.

Eylem Tok, yazmış olduğu mektupta sağlık sorunları çektiğini ve giderek kötüye doğru evrildiğini belirtti. Tok mektubunda, yemede ve uyumada zorluklar yaşadığını belirtirken, “Yemek yemede, uyumada zorluk çekiyorum. yiyecekleri midemde tutamıyorum ve önemli miktarda kilo kaybediyorum.” ifadelerini kullandı.

Eylem Tok bundan dört yıl önce epilepsi hastalığına yakalandığını da belirtti. Bu sırada ABD'ye gelmelerindeki amacı da mahkemeye mektup yoluyla iletti. Tok, “ABD'de oğlum için ve kendim için dil kursuna yazılacaktım. Sonunda da burada bir galeri açmayı umuyordum.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan Üzücü Haber

Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan Üzücü Haber

Sponsorlu bağlantılar