16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Eylül'de Togg T10X İçin Yeni Kredi Faiz Oranları Sunuldu

Eylül'de Togg T10X İçin Yeni Kredi Faiz Oranları Sunuldu

Togg, eylül ayında T10X modelleri için cazip kredi fırsatları sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 700 bin TL krediye 12 ay faizsiz vade veya yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçenekleri sunuluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eylül'de Togg T10X İçin Yeni Kredi Faiz Oranları Sunuldu

Togg, T10X’i özel finansman desteğiyle kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Eylül ayı kampanyası çerçevesinde, mevcut T10X modelleri avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Kampanya kapsamında, anlaşmalı bankalardan 700 bin TL krediye 12 ay faizsiz veya yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vadeli seçenekler sunuluyor. 30 ay vade seçeneğiyle aylık geri ödeme tutarı ise 35 bin 607 TL olarak belirlenmiş durumda.

Togg, 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak "Genel Güvenlik Regülasyonları" GSR II kapsamında, T10X modellerinde standart olarak sunulacak ADAS yazılım ve donanımlarıyla, sürücü ve yolcu güvenliğini artırmayı hedefliyor. Bu düzenlemeyle, akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi gibi güvenlik özellikleri, T10X'lerde standart hale getirildi.

Eylül kampanyası, GSR II uyumlu T10X’ler ile sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlarda geçerli olacak. Kullanıcılar, GSR II regülasyonlarının zorunlu kılmadığı ancak donanımsal olarak hazır olan "Yoğun Trafik Pilotu", "Adaptif Hız Sabitleyici" ve "Adaptif Sürücü Asistanı" gibi ek özellikleri Trumore uygulaması aracılığıyla satın alabilirler. Eylül 2024 öncesi teslim alan kullanıcılar, bu ek özellikler için ödeme yapmayacak.

T10X’lerin ADAS sistemleri, regülasyonların izin verdiği sınırlar içinde çalışacak. "Yoğun Trafik Pilotu", 15 km/s'ye kadar hızlarda trafiğe göre hız ayarı yapacak ve trafik tamamen durduğunda sürücünün komutuyla takip devam edecek. "Adaptif Sürücü Asistanı" ise şerit çizgilerinin görünmediği durumlarda 60 km/s hıza kadar öndeki aracı takip edebilecek ve kullanıcı alışkanlıklarına göre uyum sağlayacak.

Togg, T10X’i 2023 Mayıs ayında teslim etmeye başladığında, ileri sürüş destek sistemlerinin daha sonra yükleneceğini belirtmişti. Şirket, GSR II regülasyonlarına uyum için gerekli mühendislik geliştirmelerini tamamladı ve ADAS sistemleriyle ilgili çalışmalarını sonlandırmak üzere.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den Gizli Fotoğraf Tepkisi: 'Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı da İçtim'

Özgür Özel'den Gizli Fotoğraf Tepkisi: 'Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı da İçtim'

Sponsorlu bağlantılar