16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı! Mansur Yavaş'ı Eleştirmişti

Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı! Mansur Yavaş'ı Eleştirmişti

Bir ‘sokak hayvanları tartışması’ da Gülbin Tosun ile Mansur Yavaş arasında yaşandı. NOW TV, Ana Haber Bülteni sunucusu Tosun’u zorunlu izne çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı! Mansur Yavaş'ı Eleştirmişti

Sokak hayvanlarını barınaklara toplayıp bakmakla yükümlü olan belediyelerden birbirinden ilginç öneri ve hamleler gelmeye devam ediyor. Daha önce bu konuyla ilgili "Sokakta köpek olmaz, biz bakarız" açıklamasında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun tarafından sert sözlerle eleştirildi.

Bir Bardak Suya Muhtaç Olun O Zaman

NOW'ın ana haber bültenlerini sunan ünlü spiker Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından, Mansur Yavaş'ın 'sokak hayvanları' ile ilgili söylemine şu yanıtı verdi:

Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

"Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" 

Paylaşımın Ardından Zorunlu İzne Çıkarıldı

Gülbin Tosun, Yavaş’ı etiketleyerek yaptığı bu paylaşımının ardından, çalıştığı kanal tarafından zorunlu izne çıkarıldı. Destek mesajlarına sosyal medya hesabından teşekkürlerini ileten ünlü sunucu, “Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok” paylaşımında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti Yeni Sezondan Bomba Tüyolar: Görkem'in Büyük Sırrı ve Dahası!

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezondan Bomba Tüyolar: Görkem'in Büyük Sırrı ve Dahası!

Sponsorlu bağlantılar