Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Katil Semih Çelik Çantasında Ne Taşıyordu? Cinayet Planına Dair Önemli Detay!

Katil Semih Çelik Çantasında Ne Taşıyordu? Cinayet Planına Dair Önemli Detay!

İstanbul'un göbeğinde iki genç kızı katledip sonra da intihar eden katil Semih Çelik'in olay yerine giderken yanında bir sırt çantası taşıdığı fark edildi. Peki, bu çantada neler vardı? Tüyler ürperten cinayet planına sadık kalan katilin çantasından neler çıktı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Katil Semih Çelik Çantasında Ne Taşıyordu? Cinayet Planına Dair Önemli Detay!

Geçtiğimiz gün İstanbul Fatih’te iki kadın cinayete kurban gitti. 19 yaşındaki kasap katil Semih Çelik, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil’i öldürdü, sonra da eski kız arkadaşı İkbal Uzuner’i Eyüpsultan’daki Edirnekapı surlarına zorla çıkararak katletti. Cinayetin ardından Uzuner’in başını kesip attıktan sonra boynuna ip geçirip intihar eden Semih Çelik çantası ile bir kez daha gündeme geldi. Katil Semih Çelik’in kasaplık yaptığı ve odasında tuttuğu bıçak setine gözü gibi baktığı, babasının ifadesiyle ortaya çıkmıştı. İki genç kızı da önceden öldürme planları yapan katil, cinayeti işlediği gün yanında siyah renkte bir sırt çantası taşıyordu.

Semih Çelik Çantasında Neler Taşıdı?

Soğukkanlı katilin Edirnekapı Surları'na giderkenki kamera görüntülerinde yanında taşıdığı çantası dikkat çekti. Çantanın içinde kasaplık için kullandığı bıçak setinin olduğu ortaya çıktı. Ayrıca kendi boynuna geçirdiği urgan da çantada bulunuyordu.

​​​​​​​Çelik'in olay yerine bu malzemelerle gitmiş olması cinayeti daha önceden planlamış olabileceği iddialarını da oldukça kuvvetlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Kayboldu: 14 Yaşındaki Diclenur Töra Nerede?

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Kayboldu: 14 Yaşındaki Diclenur Töra Nerede?