Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Semih Çelik İntihar Anı: Surlardaki 3. Kişinin Kimliği Belli Oldu!

Semih Çelik İntihar Anı: Surlardaki 3. Kişinin Kimliği Belli Oldu!

İstanbul Fatih'te Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katlettikten sonra Eyüp'teki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Semih Çelik intihar anı başlıklı videoda, Çelik'in surlardan atladığı sırada arkasında görünen kişinin kimliği belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Semih Çelik İntihar Anı: Surlardaki 3. Kişinin Kimliği Belli Oldu!

4 Ekim Cuma günü İstanbul'un Fatih ilçesinde kan donduran cinayetler ve akabinde bir intihar gerçekleşti. 19 yaşındaki katil Semih Çelik, önce sevgilisi Ayşenur Halil'i öldürdü. Sonra eski sevgilisi ve uzun süredir tehdit ettiği İkbal Uzuner'i Eyüp'teki surlarda katledip başını keserek surlardan aşağı attı. Çevredeki vatandaşlar canice işlenen cinayeti korku ve şaşkınlıkla izlerken, surlarda tek başına oturup gökyüzüne dalan katil Semih Çelik'in yanında maktulden başka bir kişinin daha bulunduğu ortaya çıktı.

Semih Çelik intihar anının an be an kaydedildiği video sosyal medya platformlarından da paylaşıldı. İntihar anında, Çelik'in surlardan atladığı sırada arkasında beliren kişinin müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

İkna Etmeye Çalışıyordu

Müzakereci polis memuru, intihar etmeye niyetli olan katil Semih Çelik'i teslim olmaya ikna ediyordu. Semih Çelik intihar anı videosunda polisin Çelik'e hamle yapmaya çalıştığı, ancak başarılı olamadığı görüldü. Kendini aşağı bırakan katil Çelik hayatını kaybetti.

İşte, tüyler ürperten o ana ait görüntüler…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspanya İsrail'in Lübnan'daki Eylemlerini 'İşgal' Olarak Nitelendirdi

İspanya İsrail'in Lübnan'daki Eylemlerini 'İşgal' Olarak Nitelendirdi