08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Kübra Par ve Mustafa Destici arasındaki tartışma gündem oldu! Kübra Par kimdir?

Kübra Par ve Mustafa Destici arasındaki tartışma gündem oldu! Kübra Par kimdir?

Kızı TBMM'de işe başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Milletvekili Mustafa Destici ile Gazeteci-Sunucu Kübra Par, canlı yayında 'maaş krizi' nedeniyle tartıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kübra Par ve Mustafa Destici arasındaki tartışma gündem oldu! Kübra Par kimdir?

Canlı yayını izleyen vatandaşlar tepki ve yorumlarını sosyal medya platformlarından paylaşmaya devam ederken, birçok kişi "Kübra Par kimdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Mustafa Destici ile Kübra Par Arasında Ne Yaşandı?

Destici, 100 bin lira maaşla TBMM’de işe başlayan kızının gündem konusu olması karşısında "Ben kızımı daha yüksek rakamlara başka yerlerde de çalıştırabilirdim. Evladımın Meclis’te çalışmasını istedim. Çünkü TBMM hem milli iradenin hem de Türkiye'nin kalbidir. Orada yetişmesinin daha doğru olacağını düşündüm. Meclis’te 600 milletvekili var. Her birine 3 kadro tahsis ediliyor" dedi.

"TBMM’de 5 bin üzerinde personel vardır. Onların tamamı hangi yasa, usul, kanunla işe girmişse benim evladımda aynı usulle işe girmiştir. 100 bin TL’nin üzerinde maaş alıyormuş. Bordrosunu bu sabah istedim. Kesintiler sonrası eline geçen rakam 37 bin TL’dir" ifadelerini kullandı.

Destici'ye soru yönelten sunucu Kübra Par, "Sizin gibi 600 milletvekili çocuklarını Meclis'te çalışsın, milli iradenin yeridir, burada tecrübe kazansın diye işe sokacak olursa bu vatanın evlatları nasıl iş bulacak?" sözleriyle gündem oldu.

Kübra Par Kimdir?

Kübra Parmaksızoğlu Coşkun, 20 Nisan 1984'te Erzincan'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olan Parmaksızoğlu, Habertürk bünyesinde çalıştı. Bir süredir TV100 kanalında Kübra Par'la Farklı Açılar programını sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turizmcilerden Son Dakika! Otellerde Fiyatlar İniyor

Turizmcilerden Son Dakika! Otellerde Fiyatlar İniyor

Sponsorlu bağlantılar