20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Metro İstanbul ile Bakü Metrosu Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Metro İstanbul ile Bakü Metrosu Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Türkiye ve Azerbaycan'dan heyecanlandıran ortaklık! Metro İstanbul ve Bakü Metrosu arasında işbirliği anlaşması imzalandı. İşte, anlaşmanın detayları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metro İstanbul ile Bakü Metrosu Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Metro İstanbul ve Bakü Metrosu arasındaki bu işbirliği anlaşması, iki başkentin ulaşım sistemleri arasındaki ilişkileri güçlendirmenin yanı sıra, küresel ölçekte metro sistemlerinin daha iyi bir şekilde entegre olmasına katkı sağlayacak.

Nisan 2025'te Bakü'de düzenlenecek olan Metro Connect Summit etkinliğinde dünya genelindeki metro sistemleri temsilcileri bir araya gelecek. Sektördeki son gelişmeler ve son gelinen durum ele alınacak.

İstanbul ve Bakü arasında imzalanan anlaşmayla, iki ülke arasındaki metro sistemleri deneyim ve teknolojilerini paylaşacak. Bu sayede, daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir ulaşım sistemleri oluşturulacak.

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki güçlü ilişkilerin bir göstergesi olan bu anlaşma, iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da derinleşmesine katkı sağlayacak.

Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy ve heyeti, Bakü Metrosu Başkanı Zaur Hüseynov ile bir araya geldi. Metro İstanbul ile Bakü Metrosu'nun işbirliği yapmasını öngören anlaşma imzalanarak hayata geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da Maymun Çiçeği Şüphesiyle Bir Kişi Karantinaya Alındı

Sakarya'da Maymun Çiçeği Şüphesiyle Bir Kişi Karantinaya Alındı

Sponsorlu bağlantılar