19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Narin Cinayetinde Sona Yaklaşıldı: Güran Ailesinin Organize Planı Kan Dondurdu!

Narin Cinayetinde Sona Yaklaşıldı: Güran Ailesinin Organize Planı Kan Dondurdu!

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ı ailesi organize olup mu öldürdü? İşte, Narin cinayetinde ortaya çıkan çarpıcı gelişme!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Cinayetinde Sona Yaklaşıldı: Güran Ailesinin Organize Planı Kan Dondurdu!

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma Diyarbakır'da devam ediyor. 8 yaşındaki Narin'in kim veya kimlerin katlettiği, olayın arkasında hangi gerçeklerin yer aldığı tüm Türkiye tarafından merak ediliyor. 

Güran ailesi ve akrabaların jandarmanın arama çalışmaları sırasında köydeki delilleri kararttığı ortaya çıktı. Gözaltı ve tutuklu sayısı giderek artıyor. Peki, Narin'i kim veya kimler öldürdü? Amca Salim Güran baş şüpheliyken, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran da cinayetin başrolleri arasında gösteriliyor.

Narin Cinayetinde Flaş Gelişme

Narin'in annesi ve abisinin de aralarında bulunduğu tutukluların ifadeleri sürüyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'ndeki birçok kişi, Narin'in 'Türk toplumunun kaldıramayacağı' bir şey gördüğü için öldürüldüğünü düşünüyor. 

Bu iddiada Narin'in, amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran ve diğer amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ı birlikte uygunsuz bir vaziyette görmüş olabileceği öne sürüldü.

Sözcü TV Haber Müdürü Cem Özkeskin, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos'tan bir gün önce, 20 Ağustos'ta 'görmemesi gereken bir şeyi' görmesi nedeniyle, ertesi gün ailesi ve akrabaları tarafından katledildiğini iddia etti.

Narin Güran, 20 Ağustos'ta bu üç kişiyi gördü ve ertesi gün Kur'an Kursu'na gitti. Cinayet planı bir gün önceden başladı ve 21 Ağustos'ta kurs çıkışı Narin'i katlettiler.

İddiaya göre, Narin, 21 Ağustos'ta kurstan çıkıp eve geliyor. Evde sadece annesi Yüksel Güran var ve kızına "Abin ve iki arkadaşı evin arkasında, onların yanına git" diyerek Narin'i ahır kısmına yönlendiriyor.

Abi Enes Güran ve iki kişi burada Narin'i boğuyor. Bu sırada Narin'in burnundan kan geliyor. Enes, daha sonra amca Salim Güran'ı arayıp durumu bildiriyor. Amca olay yerine gelerek Narin'i ve diğer çocukları aracına alıyor.

Yarı yolda amca bu üç çocuğu indiriyor, Narin'le baş başa kalıyor ve benzin istasyonuna gidiyor. Bu andan sonraki mesajlaşmalar kayıp ve Salim Güran, işçileriyle temasa geçerek Narin’in cansız bedenini yok etmek istiyor.

Salim Güran Hakkında Geçmiş Yıllardaki İddialar

Aynı kaynaktan edinilen bilgilere göre, 2011'de Salim Güran'ın öz kardeşi öldürülmüş. Cinayetin faili olarak 18 yaşında bir genç tutuklanmış. Ki o da başka bir Güran üyesi. İddiaya göre, Salim Güran cinayetleri işliyor ve başkasına suçu üstlendiriyor. Narin'in ablası Tülin Güran'ın da şüpheli bir şekilde ölmüş olması, Narin Güran cinayetinde tüm okları aileye yönlendiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı Hatice Musaoğlu Kimdir? Kastamonu'da Şüpheli Kayıp Vakası

Müge Anlı Hatice Musaoğlu Kimdir? Kastamonu'da Şüpheli Kayıp Vakası

Sponsorlu bağlantılar