19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Ünlü Kadın Voleybolcu Evinde Ölü Halde Bulundu!

Ünlü Kadın Voleybolcu Evinde Ölü Halde Bulundu!

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Kadın Voleybolcu Evinde Ölü Halde Bulundu!

Bursa'nın Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor'un Porto Rikolu smaçörü Pilar Marie Victoria Lopez, evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

29 yaşındaki Lopez'in cansız bedeni, kulübün Beşevler'deki evinde bulundu. Olay, sabah yapılacak antrenmana katılmaması üzerine kulüp yetkililerinin eve gitmesiyle ortaya çıktı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı ve Lopez'in ölüm nedeninin adli tıp incelemesiyle belirlenmesi bekleniyor. Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, oyuncularının ani kaybından derin üzüntü duyduklarını ve detayların savcılık incelemesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

1995 doğumlu Pilar Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Beziers Angel takımından transfer edilmişti ve Porto Riko Milli Takımı'nda da aktif olarak forma giyiyordu. Lopez'in ani ölümü, spor camiasonda büyük bir üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'den Ayrılan Joshua King, Yeni Kulübüne Resmen Transfer Oldu

Fenerbahçe'den Ayrılan Joshua King, Yeni Kulübüne Resmen Transfer Oldu

Sponsorlu bağlantılar