HABER.COM
Haber.com Kültür Sanat Reyting Sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

19 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Güldür Güldür Show, Yalan, Yabani, MasterChef gibi yapımların ekrana geldiği Cumartesi gününün reyting birincisi ve sıralamaya giren ilk 10 program şöyle oldu!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reyting Sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi günü en çok en izlenen programları ortaya çıkardı. ATV, Star TV, Show TV, Kanal D, TRT 1, NOW ve TV8’de dün yayınlanan programlar reyting birincisi olmak için yarıştı. Dün ekranlarda Gönül Dağı, Yabani, Yalan, Top Gun: Maverick, Güldür Güldür Show, Umut Kanatları ve MasterChef Türkiye yayınlandı.

Dün Total, AB ve 20+ABC1 izleyici gruplarında en çok izlenen ilk 10 program belli oldu. Cumartesi reyting sıralamasına göre en çok izlenen programlar TİAK tarafından açıklandı. İşte, reyting sonuçları 19 Ekim 2024!

Reyting Sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi

TİAK'ın ölçümleri ile dün televizyon kanallarında en çok izlenen programlar belli oldu. 19 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Dün en çok izlenen 10 program bu sabah yayımlanan TİAK reyting sıralaması ile ortaya çıktı. Peki, dünün reyting birincisi kim oldu? 

Reyting sonuçları 19 Ekim 2024 Cumartesi sıralamasına göre dünün en çok izlenen programı…

“Gönül Dağı” tüm gruplarda 1. oldu.

Reyting Sıralaması 19 Ekim 2024 Cumartesi

19 Ekim reyting sonuçlarına göre; Total, AB ve 20+ABC1 izleyici gruplarında reyting sıralamasına giren ilk 10’a program şunlar oldu…

TOTAL

AB

20+ABC1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Çok Katlı Binada Korkutan Yangın! Spor Salonundakiler Tahliye Edildi

İzmir'de Çok Katlı Binada Korkutan Yangın! Spor Salonundakiler Tahliye Edildi