19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Bebek Müjdesi: Erken Nikahın Nedeni Ortaya Çıktı

Bebek Müjdesi: Erken Nikahın Nedeni Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde evlilik hazırlıklarıyla dikkat çeken oyuncu çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın nikâh tarihi nihayet belli oldu. Eylül ayında evlenmeleri beklenen çiftin, bu ani kararının ardında sürpriz bir neden var: Pınar Deniz hamile!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebek Müjdesi: Erken Nikahın Nedeni Ortaya Çıktı

Ekranların sevilen çiftlerinden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, hayranlarının merakla takip ettiği bir aşk hikâyesi yaşıyor. Genellikle dizi sezonlarının bitiminde yaz tatilini değerlendiren oyuncular, bu dönemi evlilik ve balayına ayırarak yeni bir başlangıç yapmayı tercih ediyor.

Ancak Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Eylül ayında evleneceklerini açıklamaları, “Neden yaz başında evlenmediler?” sorusunu akıllara getirdi. Araştırdığımızda, çiftin bu kararı almasının arkasında özel bir neden olduğu ortaya çıktı: Pınar Deniz hamile!

Normalde bu yaz için bir düğün planı yapmayan çift, Pınar Deniz’in hamile olduğunu öğrendikten sonra düğün tarihlerini öne çekmeye karar verdi. Eylül ayında nikâh masasına oturacak olan çift, bebeklerini kucaklarına almadan önce evliliklerini resmiyete dökmek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti ve Kareleri

Bir Gece Masalı 1. Bölüm Özeti ve Kareleri

Sponsorlu bağlantılar