19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Bir Dönemin Rakipleriydiler: Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Bir Dönemin Rakipleriydiler: Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

1990'lı yıllarda Türk televizyonlarının en çok izlenen habercileri onlardı. Uğur Dündar, Reha Muhtar'ın son durumu hakkında bilgi verdi. O detay dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir Dönemin Rakipleriydiler: Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Gazeteci Uğur Dündar, entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumuna dair açıklama yaptı. Bir dönemin en dişli rakipleri dostluklarını hiçbir zaman meslekleri gereği rekabete yenik düşürmedi. Duayen gazeteci Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca, kıyasıya rekabet halinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyoruz" şeklinde bir mesaj yayınladı.

Muhtar'ın oğlu Poyraz ve ablası Ayşe Nazlı'nın sırayla babalarını ziyaret ettiklerini ve olayı büyük bir olgunlukla karşıladıklarını da söyleyen Dündar, Muhtar'ın sağlık durumunu şöyle anlattı:

"Reha Muhtar'ın beyin tomografisi çekilecek ve detaylı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek. Çocukları sevgili babalarına kavuşacak."

Uğur Dündar’ın rakip olmalarına karşın her daim dost kaldıklarını belirtmesi mesajı görenleri duygulandırdı. Öte yandan, Poyraz’ın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un Oğlu Poyraz'dan ‘Kaçırılma’ Konusuna Açıklama Geldi

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un Oğlu Poyraz'dan ‘Kaçırılma’ Konusuna Açıklama Geldi

Sponsorlu bağlantılar