HABER.COM
Haber.com Magazin Cansu Demirci Neden Öldü? Öldü Mü? Selena’daki Selin Hakkında Çıkan İddialar Asılsız Mı?

Cansu Demirci Neden Öldü? Öldü Mü? Selena’daki Selin Hakkında Çıkan İddialar Asılsız Mı?

Son günlerde sosyal medyada, Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci’nin öldüğüne dair iddialar gündeme geldi. Ancak, bu haberlerin tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı. Dizinin diğer oyuncularından Dilara Kurtulmuş, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek hayranları rahatlatan bir açıklama yaptı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cansu Demirci Neden Öldü? Öldü Mü? Selena’daki Selin Hakkında Çıkan İddialar Asılsız Mı?

Cansu Demirci Kimdir?

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992’de İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’ndan mezun olarak tamamladı ve ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimi aldı. 2018 yılında, Almanya’nın Bremen şehrindeki Jacobs Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Oyunculuk kariyerine Sihirli Annem dizisinde konuk oyuncu olarak başlayan Demirci, Selena dizisindeki Selin Aykar karakteriyle tanındı. Dizide, Selin karakteri evin en büyük çocuğu olarak Selena’nın en yakın arkadaşıydı ve aşk, arkadaşlık, aile ilişkileri gibi birçok konu işlendi. Demirci, 2017 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde de kısa bir süre yer aldı.

Sosyal Medyada Cansu Demirci Hakkında Çıkan İddialar

Son dönemde sosyal medyada dolaşan videolar ve paylaşımlar, Cansu Demirci’nin öldüğü yönünde yanlış bilgiler yayılmasına neden oldu. Bu iddiaların ortaya çıkışı, özellikle TikTok’ta sahte hesapların paylaşımlarıyla hız kazandı. Ancak, oyuncunun rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş, bu tür haberlerin yalan olduğunu net bir şekilde açıkladı. Kurtulmuş, "Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Bu tür yalan haberlere itibar etmeyin," ifadelerini kullanarak hayranlardan destek istedi.

Dilara Kurtulmuş'un Açıklaması

Dilara Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu tür yalan haberler yayan sahte hesaplara karşı suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Kurtulmuş, "Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak, uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum. Bu hesap, Cansu Demirci'nin öldüğüne dair yalan haberler yayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır," dedi.

Hayranlarından Cansu Demirci’ye Destek Mesajları

Cansu Demirci’nin öldüğüne dair çıkan asılsız iddialar, dizinin hayranlarını da üzdü ve birçok kişi oyuncuya destek mesajları gönderdi. Sosyal medyada #CansuDemirciYaşıyor etiketiyle yapılan paylaşımlar, Cansu Demirci’nin hayatta ve sağlıklı olduğunu vurguladı.

İşte hayranların destek mesajlarından bazıları:

  • "Cansu Demirci’ye yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Lütfen bu tür yalan haberlere kanmayın. #CansuDemirciYaşıyor"
  • "Selena dizisinde Selin karakterini çok sevmiştim. Cansu Demirci’nin öldüğüne dair iddialar beni çok üzdü. Neyse ki, gerçek ortaya çıktı. Cansu Demirci’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. #CansuDemirciYaşıyor"
  • "Cansu Demirci’nin öldüğüne dair yalan haberler yapanlar utansın. Cansu Demirci hayatta ve güzel. Ona böyle bir şey yapmak çok ayıp. Cansu Demirci’yi çok seviyoruz. #CansuDemirciYaşıyor"

Cansu Demirci Hayatta ve Sağlıklı

Cansu Demirci’nin öldüğüne dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı resmî olarak doğrulandı. Hayatını yurt dışında sürdüren oyuncu, özel hayatını medyadan uzak tutmayı tercih ediyor ve şu an için herhangi bir yeni projede yer almıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baş Aşçı Murat Bakan Yemekteyiz'de Rüzgar Gibi Esiyor! 37 Yaşındaki Bolulu Yarışmacı Murat Bakan Kimdir?

Baş Aşçı Murat Bakan Yemekteyiz'de Rüzgar Gibi Esiyor! 37 Yaşındaki Bolulu Yarışmacı Murat Bakan Kimdir?