HABER.COM
Haber.com Televizyon Haberleri Müge Anlı Ali Can Demirci Olayı: Ne Oldu, Nerede, Öldürüldü mü?

Müge Anlı Ali Can Demirci Olayı: Ne Oldu, Nerede, Öldürüldü mü?

29 Haziran Cumartesi günü Antalya Kemer Konyaaltı’nda kaybolan 32 yaşındaki Ali Can Demirci, ailesi tarafından dört aydır aranıyor. Kendisinden haber alınamayan Demirci'nin durumu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınmaya devam ediyor. Peki, Ali Can Demirci bulundu mu, öldürüldü mü?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Ali Can Demirci Olayı: Ne Oldu, Nerede, Öldürüldü mü?

Ali Can Demirci Nerede Kayboldu?

Ali Can Demirci, Konyaaltı sahilindeki ağaçlık alanda kayboldu ve o günden sonra eve dönmedi. Ailesi, bu durumu polise bildirerek kayıp başvurusunda bulundu ve ATV'nin popüler programı Müge Anlı’dan yardım istedi.

Müge Anlı'da Ali Can Demirci Öldürüldü mü?

Programda Ali Can'ın yakın arkadaşı Hasan Hüseyin Keman, “Ali Can ile kavga ettik, öldürüp sahile gömdük!” şeklinde bir itirafta bulundu. Acılı anne Nergis Demirci, “Kemiğine bile razıyım, benim kuzumu bul Müge kızım!” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu ifade, izleyicileri derinden etkiledi ve olayın seyrini değiştirdi.

Ali Can Demirci Bulundu mu?

25 Ekim tarihli yayında Demirci’ye dair henüz kesin bir sonuca ulaşılamadığı açıklandı. Programa katılan şüpheli arkadaşlar, iddiaları reddetse de, Ali Can Demirci'ye zarar verdikleri iddiaları hâlâ gündemde.

Olayla ilgili araştırmalar devam ederken, yetkililer ve Müge Anlı ekibi Ali Can Demirci'yi bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hande Erçel’den kaybettiği annesine duygusal paylaşım

Hande Erçel’den kaybettiği annesine duygusal paylaşım