Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Haber Videolar Magazin Cesaretin Var mı Aşka: Gülay Sezer'in Şu Sıralar Neler Yaptığı Merak Konusu!

Cesaretin Var mı Aşka: Gülay Sezer'in Şu Sıralar Neler Yaptığı Merak Konusu!

Müziğin tutkulu izinden izleyen başarılı sanatçı Gülay Sezer, Köyceğiz'de sakin bir hayat sürerken gençlere ve yeni yeteneklere de müzikte yardımcı oluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri

Gülay: Müziğin Tutkulu İzinden İzleyen Başarılı Sanatçı

Şimdilerde Muğla Köyceğiz'de Sakin Bir hayat Yaşayan Gülay Sezer, Köyceğiz Halkı tarafından Çok sevilmektedir. Müzikten Hiç Kopmayan Gülay, Müziğe Yeni adım atan gençlere el vererek yardımcı olmaktadır. Geçirdiği hastalıklara rağmen dim dik ayakta Duran Gülay Sezer'i Biraz Tanıyalım…

Gülay Kimdir?
Gülay Sezer, 24 Mayıs 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik tutkusuyla babası Eyüp Ercan Sezer'in bağlama çaldığı türkülerde 5 yaşında eşlik etmeye başladı. Uzun yıllar diş teknisyeni olarak çalışsa da 2000 yılında müziğe adım attı. 2001 yılında Kuzey Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde kompozisyon eğitimi aldı ve 2007'de birincilikle mezun oldu. Gülay, müzik kariyerine "Her Akşam" adlı arabesk albümüyle adım attı ve çeşitli pop ve halk müziği albümleriyle adından söz ettirdi.

Gülay'nın Müzik Kariyeri
Gülay, albüm çalışmalarının yanı sıra 1999 yılında BRT Televizyonu için "Damlalar" adlı halk müziği programını hazırlayıp sundu. Kalan Müzik, Seyhan Müzik gibi önemli firmalardan albümler çıkaran sanatçı, aynı zamanda birçok film ve dizi için şarkılar yazdı ve seslendirdi. 2008 yılında "Düğün Şarkıcısı" adlı dizide de rol aldı.

Ödüller ve Başarılar
Konya Selçuk Üniversitesi'nden "Yılın İletişimcileri" ödülü başta olmak üzere birçok ödül alan Gülay, 34. Altın Kelebek'ten "En İyi Türk Kadın Solisti" ödülünü kazandı. Sanatçı, müzik kariyerindeki başarılarıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Gülay Özel Hayatı
15 Şubat 2015 tarihinde müzisyen Serkan Boran ile evlenen Gülay'ın 1992 doğumlu Nilban adında bir kızı bulunmaktadır. Sanatçı, hem özel hayatında hem de müzik kariyerinde dengeli bir şekilde ilerlemeyi başarmıştır.

Gülay, müziğe olan tutkusu ve başarılı kariyeriyle Türk müzik endüstrisinde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Hem seslendirdiği şarkılar hem de katıldığı projelerle dinleyicileri etkilemeyi başaran Gülay, müzik yolculuğuna başarıyla devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ucuz Çin Otomobili Devri Bitti! Elektrikli Araçlara %40 Ek Vergi Geliyor!

Ucuz Çin Otomobili Devri Bitti! Elektrikli Araçlara %40 Ek Vergi Geliyor!

Sponsorlu bağlantılar