16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Hande Erçel-Hakan Sabancı Çifti Mikonos'tan Paylaştı! 'Mavi Elbiseli Peri Kızı'

Hande Erçel-Hakan Sabancı Çifti Mikonos'tan Paylaştı! 'Mavi Elbiseli Peri Kızı'

Hande Erçel-Hakan Sabancı çifti şu sıralar Mikonos'ta tatil yapıyor. Erçel'in mavi elbiseli paylaşımına sosyal medyada beğeni yağdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hande Erçel-Hakan Sabancı Çifti Mikonos'tan Paylaştı! 'Mavi Elbiseli Peri Kızı'

Uzun süredir aşk yaşayan Hande Erçel-Hakan Sabancı çifti, dünyanın dört bir yanını gezip stres atıyor. Düşman çatlatan pozlarını Instagram hesabından sıkça paylaşan 30 yaşındaki güzel oyuncunun Mikonos’tan paylaştığı mavi elbiseli pozları büyük bir etkileşim aldı.

‘Mavi Elbiseli Peri Kızı’

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile yaşadığı doludizgin aşkla magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Genç çiftin dünyayı gezdiği anlar, sosyal medyada takipçiler tarafından binlerce yorum ve beğeni alıyor. Çiftin Yunanistan'ın popüler turistik adası Mikonos'ta baş başa tatil yaptığı ortaya çıktı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ndeki yarım kalan eğitimine devam etme kararı alan Hande Erçel, aldığı her kararla hayranlarından tam destek alıyor.

Erçel-Sabancı çifti son olarak İngiltere'de Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görüntülenmişti. Wimbledon'daki tarzlarıyla David Beckham ve Arzu Sabancı'ya benzetilen ünlü çiftin sosyal medya paylaşımları hız kesmeden devam ediyor.

Erçel'in Mikonos'tan yaptığı paylaşım dakikalar içinde 1 milyondan fazla beğeni ve 6 bini aşkın yorum aldı. Güzel oyuncunun mavi, derin göğüs dekolteli drape elbisesi çok beğenildi. Takipçiler, "Mavi elbiseli peri kızı" tarzında yorumlar yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sen Nehri'ndeki Erkekler Triatlonu Kirlilik Nedeniyle İptal Edildi

Sen Nehri'ndeki Erkekler Triatlonu Kirlilik Nedeniyle İptal Edildi

Sponsorlu bağlantılar