HABER.COM
Haber.com Videolar Magazin İbrahim Tatlıses’in Gelini Yasemin Şefkatli: "Ailecek Koronavirüse Yakalandık"

İbrahim Tatlıses’in Gelini Yasemin Şefkatli: "Ailecek Koronavirüse Yakalandık"

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Şefkatli, eşi İdo Tatlıses ve iki oğluyla birlikte zor günler geçirdiklerini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Yasemin Şefkatli: "Ailecek Kovid Olduk"

Yasemin Şefkatli, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve tüm ailenin hastalıkla mücadele ettiğini ifade etti. Şefkatli, "Ailecek Kovid olduk. Eskisi gibi değil, neyse ki ama şu ara baya yoğunuz" sözleriyle hem sağlık durumları hakkında bilgi verdi hem de takipçilerini dikkatli olmaya davet etti.

"Lütfen Dikkat Edin"

Yasemin Şefkatli, paylaşımında, “Hafta sonu kalabalığa girdik ve hepimiz hastayız. İşin özeti, lütfen dikkat edin. Hastaysanız dışarı çıkmak zorunda değilseniz. Lütfen kimseyi hasta etmeyelim” şeklinde uyarılarda bulundu. Bu açıklamasıyla Şefkatli, virüsün yayılmaması için toplumsal sorumluluk çağrısında bulundu.

Şefkatli'nin Hastane Paylaşımlarının Nedeni Belli Oldu

Son günlerde sosyal medyada hastane ziyaretleri ile ilgili paylaşımlar yapan Şefkatli'nin bu ziyaretlerinin sebebi de ortaya çıkmış oldu. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, çocuklarının ve kendilerinin tedavi süreçlerini takip ediyor. Şefkatli’nin açıklaması, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada çok sayıda destek mesajı aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gönül Dağı 150. Bölüm Ön İzleme: Kasabada Gerilim ve Dayanışma Dolu Anlar

Gönül Dağı 150. Bölüm Ön İzleme: Kasabada Gerilim ve Dayanışma Dolu Anlar