16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in Davasında Flaş Gelişme

Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in Davasında Flaş Gelişme

Kan Çiçekleri dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan Yağmur Yüksel, sosyal medyada uğradığı mağduriyet nedeniyle avukatını devreye soktu. Güzel oyuncunun davasında flaş bir gelişme yaşandı!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in Davasında Flaş Gelişme

Barış Baktaş ile birlikte Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri'nde başrol oynayan 22 yaşındaki Yağmur Yüksel, bir süredir davalarla anılıyor. Sosyal medyada hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yapılması üzerine hukuki yollara başvuran genç oyuncunun avukatı son gelişmeleri aktardı.

Yağmur Yüksel Davasında Son Durum

Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in avukatı Volkan Alkılıç, genç oyuncuya sosyal medyadan yapılan hakaretler sebebiyle harekete geçti. Avukat Alkılıç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak ve o paylaşımlara erişim engelleme kararı aldırarak Yüksel'in kişilik haklarını korumak için mücadelesini sürdürüyor.

Türkiye'de ve dünya çapında beğeniyle takip edilen Yağmur Yüksel'in hayranları kadar sevmeyenleri de var. Son dönemde, güzel oyuncuya ağır hakaret içeren paylaşımların sayısı arttı. 

Yüksel'in avukatı bugünkü açıklamasında, "Müvekkilim Yağmur Yüksel'e yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımlarına karşı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca, bu tür içeriklerin erişimini engelleme kararı aldık. Yağmur Yüksel'in kişilik haklarını savunma konusunda kararlıyız ve bu süreçte, müvekkilin destekçileri ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullanarak son gelişmeleri paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maymun Çiçeği Virüsü Bir Ülkede Daha Görüldü: Bu Kez Daha Bulaşıcı!

Maymun Çiçeği Virüsü Bir Ülkede Daha Görüldü: Bu Kez Daha Bulaşıcı!

Sponsorlu bağlantılar