16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den Aşk Pozları: 'Bu İkili Yıkılıyor'

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den Aşk Pozları: 'Bu İkili Yıkılıyor'

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, Sarıkaya’nın dizi çekimleri biter bitmez soluğu Yunanistan’da aldı. Ünlü çiftten buram buram aşk kokan yeni kareler sosyal medyayı yıktı geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den Aşk Pozları: 'Bu İkili Yıkılıyor'

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ikinci sezon çekimlerini tamamlayan Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposu öncesi sevgilisi Mert Demir ile birlikte Yunanistan'a gitti. Antidepresan şarkısıyla milyonların gönlünü kazanan Mert Demir'in bu yaz konser takvimi epey yoğun geçiyor. Ünlü çift, biraz yorgunluk ve stres atmak biraz da birbirlerine zaman ayırmak adına Ege'nin gözdesi Yunanistan'ı tatil rotası olarak seçti.

Bu İkili Yıkılıyor

32 yaşındaki güzel oyuncu, ilk kez sevgilisiyle birlikte bu kadar net paylaşımlar yaparak hayranlarını şaşırttı. O karelerde, bir taş evin önünde bahçede kameraya poz veren Sarıkaya-Demir çiftinin yüzlerinden mutluluk okunuyor.

Demir'in Sarıkaya'yı kucakladığı poza sosyal medyadan binlerce yorum ve beğeni geldi. Bu kareleri Sarıkaya'nın hesabından paylaşıp, Demir'in paylaşmaması ise dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya’nın takipçileri tatil pozlarına ‘Bu ikili yıkılıyor’, ‘Vay bu ne uyum’, ‘Nazar değmesin’ gibi yorumlar yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba Hayatını Kaybetti! Manisa Deplasmanında Rahatsızlık Yaşamıştı

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba Hayatını Kaybetti! Manisa Deplasmanında Rahatsızlık Yaşamıştı

Sponsorlu bağlantılar