Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy sorusuna ne yanıt verdi?

29 Mart'ta gösterime girecek olan 'Güneşi Söndürmem Gerek' filminin galası düzenlendi. Sümeyye Aydoğan gibi birçok ismin katıldığı gece, muhabirlerin Çağatay Ulusoy ile ilgili sorularını yanıtladı.

Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy sorusuna ne yanıt verdi?

Emre Gül’ün aynı adlı roman serisinden sinemaya uyarlanan Güneşi Söndürmem Gerek, 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak. Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu; Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile Osman Alkaş’ın kadrosunda yer aldığı filmin galası, önceki akşam Atlas 1948 Sineması’nda yapıldı.

Galaya; Erdal Beşikçioğlu, Alina Boz, Umut Evirgen, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Ozbi, Caner Topçu, Ahmet Haktan Zavlak ve İlker Kızmaz gibi isimlerin yanında Sümeyye Aydoğan da katıldı.

Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya benzetilmesiyle ilgili, "Renklerimiz benziyor. İkimizin de yolu açık olsun. Diyebileceğim fazla bir şey yok" dedi.

Başrolü paylaşan Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan hakkında geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü isim, muhabirlerin konuyu açması üzerine şu yanıtları verdi:

Çağatayla arkadaşlığımız var ama aşk yok.

Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy sorusuna ne yanıt verdi?