Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Umut Akyürek: Kızım Yasaklı Madde Kullanıyor, Kendimi Odaya Kilitledim!

Umut Akyürek: Kızım Yasaklı Madde Kullanıyor, Kendimi Odaya Kilitledim!

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, kızının yasaklı madde kullandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kendini odasına kilitlediğini ve polis çağırdığını söyleyen Akyürek'in o mesajı sevenlerini üzdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Umut Akyürek: Kızım Yasaklı Madde Kullanıyor, Kendimi Odaya Kilitledim!

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek kızının yasaklı madde kullandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kendini odasına kilitlediğini ve polis çağırdığını söyleyen Akyürek'in o mesajı sevenlerini üzdü.

Yerli Angelina Jolie, Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle sık sık magazin gündeminde yer buluyordu. Ünlü şarkıcı bu kez kızı Melek Bal ile ilgili paylaşımıyla gündemde. Akyürek'in yasaklı madde kullandığını söylediği öz kızı hakkında söyledikleri kan dondurdu. İşte, Umut Akyürek'ten sevenlerini üzen o açıklamalar!

"Kendimi Odaya Kilitledim"

Umut Akyürek, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Psikolojik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş! Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık" dedi.

Polislerin eve gelip kızına dil döktüğünü, sonra hiçbir şeyin değişmediğini anlatan Akyürek, ülkedeki suç olaylarının kökeninin madde kullanımı olduğuna değindi. 

Umut Akyürek, "Ben sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Bilincini kaybediyor" diyerek takipçilerine içini döktü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e Destek: "Bu Katliam Durmalı!"

Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e Destek: "Bu Katliam Durmalı!"