Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Victoria Secret Melekleri 6 Yıl Sonra Podyumda! Adriana Lima ve Gigi Hadid'den Büyüleyen Şov!

Victoria Secret Melekleri 6 Yıl Sonra Podyumda! Adriana Lima ve Gigi Hadid'den Büyüleyen Şov!

Victoria Secret melekleri tam 6 yıl sonra yeniden podyumda! Ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret defilesinde Adriana Lima, Gigi Hadid ve Bella Hadid’in şovu göz kamaştırdı. İşte, defileden öne çıkan anlar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Victoria Secret Melekleri 6 Yıl Sonra Podyumda! Adriana Lima ve Gigi Hadid'den Büyüleyen Şov!

ABD merkezli dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria Secret Fashion Show ile son kez 2018'de moda dünyasında yer almıştı. Markanın yeni defilesi 6 yıl aradan sonra yine göz kamaştırdı. Markanın mankenleri yani melekleri, kanatlarını takıp yeni koleksiyon ürünlerini podyumda tanıttı. 

Victoria Secret Defilesinin Özel Anları

Alessandra Ambrosio, Adriana Lima ve Tyra Banks gibi yıldız melekler emekli olmasına rağmen dünkü defilede baş model olarak yer aldı.

Filistinli model kardeşler Gigi Hadid ve Bella Hadid, güzellikleri ve taşıdıkları kıyafetlerle gönüllere taht kurdu. Adriana Lima ise yine büyüleyiciydi.

Gigi Hadid'in pembe takımı ve devasa melek kanadı, kardeşi Bella Hadid'in kırmızı iç çamaşırları ve tüylü paltosu görenleri mest etti. 

Abla-kardeş podyumun tozunu attıran Hadid kardeşlerin ardından, 43 yaşındaki Adriana Lima da gümüş tonlarındaki kombiniyle büyük beğeni topladı. 

Victoria's Secret, ilk kez trans bir modele de defilesinde yer verdi. Siyahi model Emira D’Spain de podyumda fırtınalar estirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisi Efsun’un Gerçek Yaşı Kaç? Nihal Yalçın’ın Yaşını Duyanlar Şaştı!

Bahar Dizisi Efsun’un Gerçek Yaşı Kaç? Nihal Yalçın’ın Yaşını Duyanlar Şaştı!