Meral Akşener'den Özgür Özel'e "Edirne" tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Edirne'de partisinin adayının çekilmesini istemesine tepki gösterdi. Akşener, bu söylemin Türk siyasetinde bir ayıp olduğunu belirtti.

Meral Akşener'den Özgür Özel'e "Edirne" tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İpsala ilçesindeki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İYİ Parti Edirne adayı Hamdi Sedefçi'yi eleştiren açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Akşener, vatandaşlara hitap ederken, Kılıçdaroğlu'na belediye başkanı adaylarıyla ilgili bir görüşme talebinde bulunduğunu ancak olumlu bir yanıt alamadığını belirtti. Akşener, "Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım" dedi.

İYİ Parti'nin seçimlerde başarılı olamamasının sonucunda, Akşener'in sözlerinin dikkate alınmadığını ifade eden Akşener, siyasetçilerin mutlu olduğunu ve suçluları aramak yerine insanların bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Akşener, Özgür Özel'in açıklamalarını eleştirerek, Türk siyasetinde bu tür davranışların hiç hoş olmadığını belirtti ve seçmenin sorunlarını göz ardı ederek kolayca oy almayı hedefleyen bir yaklaşıma karşı olduklarını ifade etti.

Meral Akşener'den Özgür Özel'e "Edirne" tepkisi!