08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor 1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık Açıklama Yaptı

1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık Açıklama Yaptı

1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık Açıklama Yaptı

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, temmuz ayı olağan toplantısını AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Posbıyık, 980 lisanslı sporcusu bulunan Belediye spor Kulübü'nün hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. 

Başkan, Hükümetin çıkardığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi nedeniyle spor kulübünün zor durumda kaldığını belirtti. Kulüpte hentboldan voleybola kadar 12 branşta spor yapan 980 lisanslı sporcunun olduğunu, belediyeden alınan yardımlarla ayakta tutulduğunu açıkladı. 

Şimdilerde ise belediyeden gelen yardımların kesildiği için kulübü kapatmak zorunda kalacaklarını ifade etti. Kulüpteki çocukların, Erdemir, Tat Metal ve Çınar Boru’da çalışan ailelerin çocukları olduğunu, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için büyük çaba harcadıklarını da vurguladı. 

Fakat hiç kimsenin kulübe destek olmadığı için yakın zamanda kapatma kararı aldıklarını da yineledi. Posbıyık, 1 Temmuz törenlerinde Milletvekili Saffet Bey’le Kaymakam Bey’in konuyu görüştüğünü, Milletvekili Saffet Bey'in, kulüp kapanması halinde büyük ayıpları olacağını söylediğini belirtti. 

Posbıyık, önümüzdeki günlerde Erdemir ve diğer sanayi kuruluşlarıyla yapılacak toplantıdan umutlu olduklarını ifade etti. Toplantıdan olumlu bir sonuç çıkmazsa kulübü kapatmak zorunda kalacaklarını da vurguladı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
P
Putdread 1 ay önce
Maalesef Karşı Karşıya Kalacak
BEĞENME
0
CEVAPLA
K
Kerim Küçük 1 ay önce
Maalesef Karşı Karşıya Kalacak
BEĞENME
0
CEVAPLA
Attila Szalai Trabzonspor Transferinde Şok Gelişme! Abdullah Avcı'dan Açıklamalar

Attila Szalai Trabzonspor Transferinde Şok Gelişme! Abdullah Avcı'dan Açıklamalar

Sponsorlu bağlantılar