19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor "Burası Zor Bir Lig" Diyen Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu Hakkında Flaş Açıklama!

"Burası Zor Bir Lig" Diyen Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu Hakkında Flaş Açıklama!

Son röportajında Süper Lig ve rakiplerinden bahseden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu ve rakipler ile ilgili için flaş açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Burası Zor Bir Lig" Diyen Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu Hakkında Flaş Açıklama!

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille karşılaşması öncesi basına açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki teknik adam, Süper Lig için "Burası zor bir lig. Bunu her maçta görüyorum" dedi ve Galatasaray, Okan Buruk ve Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Ben Kart Görüyorum, Okan Buruk Aynı Şeyi Yaptığında Kart Görmüyor"

Hakemlerin maçlarda teknik direktör ayrımı yaptığını ima eden deneyimli teknik adam, "Emin olduğum bir şey var o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, saha içine 4 metre girdiğinde kart görmüyor ama ben daha içerde kart görüyorum. Bir oyuncu rakibine yumruk atıp kart görmeyebiliyor. Türkiye liginde bunları gördüm. Başkanla ilk imzaları attığımız gün bana 'Burası zor bir lig' demişti. Haklıydı. İlk hafta maçları bunu bana göstermeye yetti. Bizim karşımıza gelen her takım çok konsantre oynuyor." dedi.

"Umarım Ferdi Takımda Kalır"

Arsenal, Brighton, Manchester United gibi İngiliz devlerinden transfer teklifi alan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için de konuşan Jose Mourinho, "Ben Ferdi'nin kalmasını istiyorum ama benim üzerimde bir konu. Kendisi harika bir profesyonel ve çok iyi bir çocuk. Çok iyi çalışıyor. Bir şeyler başarmak isteyen takımlar kadrolarını geliştirmeli ve en iyi oyuncularını kaybetmemeli. Umarım Ferdi takımda kalır" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin: “Ukrayna'nın Rusya'ya yönelik saldırısı ateşkes müzakerelerini hedef aldı”

Putin: “Ukrayna'nın Rusya'ya yönelik saldırısı ateşkes müzakerelerini hedef aldı”

Sponsorlu bağlantılar