20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Chelsea, Joao Felix'i Kadrosuna Kattı!

Chelsea, Joao Felix'i Kadrosuna Kattı!

Chelsea, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Joao Felix'i bonservisiyle birlikte Atletico Madrid'den transfer etti. Maviler, Portekizli yıldızla 7 yıllık bir sözleşme imzaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Chelsea, Joao Felix'i Kadrosuna Kattı!

Joao Felix, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Chelsea'ye bu kez kalıcı olarak geri döndü. İngiliz devi, 24 yaşındaki futbolcuyu 45 milyon sterlin karşılığında Atletico Madrid'den transfer etti.

Chelsea ile 7 yıllık sözleşme imzalayan Felix, imza sonrası yaptığı açıklamada, “Geri dönmemi sağlayan birçok faktör vardı: proje, kulüp, lig, taraftarlar ve burada geçirdiğim zamanı sevmem. Sonuçlar ne olursa olsun, burada kendimi çok iyi hissettim. Yeniden Chelsea'de olduğum için gerçekten mutluyum.” dedi.

Joao Felix, “Geçen sefer buraya geldiğimden bu yana biraz değiştim. Şu an 24 yaşındayım, Kasım ayında 25 olacağım. Bir oyuncu olarak olgunlaştığımı hissediyorum ve Premier Lig'e daha hazır olduğuma inanıyorum. En iyi yıllarımın henüz önümde olduğundan hiç şüphem yok. Bu yıl iyi bir yıl olacak, çünkü artık kalıcı olarak buradayım ve evimin tadını çıkarıyorum.” diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Demirspor'da Ayrılık: İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı!

Adana Demirspor'da Ayrılık: İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı!

Sponsorlu bağlantılar