20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Eskişehirspor'un Efsane İsimlerinden Murat Diri'den Duygusal Veda

Eskişehirspor'un Efsane İsimlerinden Murat Diri'den Duygusal Veda

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve NEFER tribün grubu lideri Murat Diri, duygu dolu bir veda mesajı yayımladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehirspor'un Efsane İsimlerinden Murat Diri'den Duygusal Veda

NEFER Grubu'nun ve Murat Diri'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan veda mesajında Diri, tribünlerdeki görevini ve dernek başkanlığını bıraktığını duyurdu. Ancak, Eskişehirspor sevgisinin ömrünün sonuna kadar süreceğini vurguladı. 

Mesajında, “Sevdamın önüne hiçbir şeyi koymadım ama artık bir değişim zamanı geldi. Belki söylenmemiş besteler, boyanmamış pankartlar ve gidilmemiş deplasmanlar var ama bu soylu sevdaya veda etmek zorundayım. Tribünlerin setinde olmayacağım ve dernek başkanlığı yapmayacağım. Ancak Eskişehirspor sevdası için ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim. Bir gün, hüzünlü bir şarkı olarak başladığımız bu yol, zaferle sonuçlanacak. O kutlu günde omuz omuza sevinme umudu yüreğimde, o günün gerçekleşeceğine dair inancım beynimde. Tribün arkadaşlarımıza, bandomuza, gurbetten destek verenlere, eski başkanlarımıza ve yönetimlere, şehrimizin ileri gelenlerine, bize inanan ve destekleyen herkese selam olsun. Eskişehir halkına yakışır bir tribün oluşturduk ve Amigo Orhan'ın emanetini layıkıyla taşıdık. Şimdi veda zamanı. Allah'a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da Şiddetli Patlama: Ses İl Genelinde Duyuldu

Aydın'da Şiddetli Patlama: Ses İl Genelinde Duyuldu

Sponsorlu bağlantılar