Fenerbahçe'de forma giyen oyuncu Rizespor'un radarına girdi

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'de yeterli süre alamayan Miha Zajc'ı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de forma giyen oyuncu Rizespor'un radarına girdi

Çaykur Rizespor'da yeni bir yol haritası belirleniyor. Teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatma noktasında önemli bir adım atan yeşil-mavili yönetim, gelecek sezon için transfer planlaması yapmaya başladı.

Avrupa kupalarına katılma ihtimaline karşı hedefe oynayacak bir kadro oluşturmak için harekete geçen Atmacalar, Palut'un istediği oyuncuları yakından takibe aldı.

Yerli oyuncu havuzunu genişletmek istiyorlar

12 yabancı kuralının geçerli olması nedeniyle yerli oyuncu havuzunu genişletmek isteyen Rize, Adana Demir ile sözleşmesi bitecek olan Emre, Fenerbahçe'den Umut, Karagümrük'ten Güven Yalçın gibi isimleri takibe aldı.

Miha Zajc da listede yer alıyor

Transferde erken adımlar atmak isteyen Çaykur Rize, hatalardan kaçınmak için şimdiden harekete geçti. Süper Lig'i bilen oyunculara yönelmeyi planlayan Atmaca, Rostov'da bonservisi olan ve son iki sezondur Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Ali Sowe, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Zajc gibi isimlerin yanı sıra yurt dışından da arayışlarını sürdürüyor.

Tüm yetki İlhan Palut'ta

Takımdan ayrılacak oyuncular için ise sezon sonundaki duruma göre karar verecek olan İlhan Palut'un raporunu bekleyecek olan yeşil-mavili yönetim, tek yetkili olarak Palut'u görevlendirecek.

Fenerbahçe'de forma giyen oyuncu Rizespor'un radarına girdi