09 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Galatasaray Sağ Gösterip Sol Bek Alacak! Mathias Lovik İçin Düğmeye Basıldı

Galatasaray Sağ Gösterip Sol Bek Alacak! Mathias Lovik İçin Düğmeye Basıldı

Son dakika Galatasaray transfer gelişmesi! Sarı-kırmızılılar, genç sol bek için harekete geçti. İşte, o isim!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Sağ Gösterip Sol Bek Alacak! Mathias Lovik İçin Düğmeye Basıldı

Süper Kupa'dan 5-0'lık ezici bir mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un transfer listesindeki isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. Süper Lig'in yeni sezonuna hazır girmek isteyen Cimbom, son hamlesiyle adeta sağ gösterip sol vurdu. 

Derrick Köhn'ün ayrılmasını bekleyen yönetim son dakika transfer gelişmesi yaşıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin ilgilendiği o isim Molde'nin 20 yaşındaki sol beki oldu.

Mathias Lovik, Galatasaray’a Mı Geliyor?

Galatasaray yeni sezon için Hakim Ziyech ile sözleşme yeniledi. Icardi'ye alternatif olarak Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Beşiktaş'tan Cen Tosun'u ve Kopenhag'dan Elias Jelert'i renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılılar kulüp tarihinin en pahalı transferini sona sakladı ve 18 milyon Euro'ya Norwich City'den Gabriel Sara'yı da aldı.

Takımda yaşanan yeni bir gelişme var. Derrick Köhn'ün vedası gerçekleşirse yerini doldurmak üzere Molde'de forma giyen 20 yaşındaki Mathias Lovik ile görüşülecek.

Güncel piyasa değeri 3.2 milyon euro olan genç yıldızın Molde ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Molde'de 89 maçta 7 gol, 12 asistlik katkı sağlayan Lovik'in Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu ve kulüpler arasındaki anlaşmayı beklediği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lionel Messi'nin İbiza'daki Malikanesine Saldırı!

Lionel Messi'nin İbiza'daki Malikanesine Saldırı!

Sponsorlu bağlantılar