Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Sevilla Onu Geri İstiyor: Youssef En Nesyri Piyasa Değeri Ne Kadar?

Sevilla Onu Geri İstiyor: Youssef En Nesyri Piyasa Değeri Ne Kadar?

Sevilla, Fenerbahçe'nin en pahalı transferi Youssef En-Nesyri'yi geri istiyor. Bu gelişme spor camiasında dikkat çekerken, birçok kişi golcü futbolcunun güncel piyasa değerini merak etmeye başladı. İşte, Youssef En Nesyri piyasa değeri!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevilla Onu Geri İstiyor: Youssef En Nesyri Piyasa Değeri Ne Kadar?

Fenerbahçe'ye 2024 yaz transfer sezonunda katılan Faslı golcü Youssef En Nesyri için sarı-lacivertli kulüp, Sevilla'ya 20 milyon euro bonservis ödedi. Deneyimli forvet, Fenerbahçe'de geçirdiği her sezon 20 gol barajını aşarsa, İspanyol kulübüne 1 milyon euro daha ödenecek.

Kanarya ile 4 yıllık sözleşme imzalayan En-Nesyri, yıllık net 4 milyon euro maaş alacak. Sözleşmede başarı bonuslarının da yer aldığı biliniyor.

Türkiye'ye, Süper Lig'e ve Fenerbahçe'ye kısa sürede uyum sağlayan golcü futbolcunun ederi giderek artıyor. Peki, Youssef En Nesyri piyasa değeri ne kadar?

Youssef En Nesyri Piyasa Değeri Ne Kadar?

İspanya La Liga devi Sevilla’dan Fenerbahçe’ye transfer olan En Nesyri’nin güncel piyasa değeri spor severler tarafından araştırılıyor. 

En-Nesyri, 11 maçta yalnızca 1 gol atabilmiş ve beklentileri karşılamakta zorlanmıştı. Transferiyle ilgili büyük umutlara rağmen Youssef En Nesyri, taraftarlar ve yönetim arasında hayal kırıklığına neden olarak düşük performans gösterdi.

Newcastle, Roma ve bazı Arap kulüplerinin ilgisine rağmen Sevilla'daki 4.5 sezonluk kariyerine son veren 27 yaşındaki forvet için bu transfer önemli bir karar oldu.

İspanyol Vamossevilla’nın haberine göre Sevilla, kış transfer döneminde En-Nesyri'yi kiralık olarak geri getirmeyi hedefliyor. İspanyol kulübü, forveti kadrosuna yeniden dahil etmek için Ocak ayında Fenerbahçe'ye yaklaşmaya hazırlanıyor. Şu anda 22 milyon euro piyasa değerine sahip olan En-Nesyri'nin Fenerbahçe ile 2029'a kadar sözleşmesi var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bolat Duyurdu: İsrail'e İhracat Yasağı, Filistin'e İthalat İzni

Bakan Bolat Duyurdu: İsrail'e İhracat Yasağı, Filistin'e İthalat İzni