TFF, 11teamsports ile ticari satış ortaklığı konusunda anlaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün büyük ses getirecek bir ortaklığa imza attı ve ‘11teamsports’ ile anlaşma imzaladı. İşte, haberin ayrıntıları!

TFF, 11teamsports ile ticari satış ortaklığı konusunda anlaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Alman perakende ve dağıtım şirketi 11teamsports ile uzun vadeli yeni bir ortaklığa imza attığını duyurdu.

4 yıllık satış ortaklığı, Avrupa ana karasına odaklanıyor ve 11teamsports, Türk milli takımı merkezli TFF ürünlerini 2028 yılına kadar Avrupa çapında dağıtacak.

11teamsports, kıta çapında daha sorunsuz teslimat ve ürün yayılımını sağlamak amacıyla TFF'ye uçtan uca bir tedarik çözümü sunacak.

TFF'nin kurum içi resmi hayran mağazası, 11teamsports e-ticaret platformuna entegre edildi ve distribütör, Mayıs 2024'ten 14 Haziran'daki Avrupa Şampiyonası'nın başlangıcına kadar özel bir TFF e-mağazasını işletecek.

Ortaklık, tamamı önemli miktarda diaspora Türk nüfusuna sahip olan Almanya, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi büyük Avrupa pazarlarına odaklanacak.

2024 UEFA Avrupa Şampiyonası'na Almanya'da ev sahipliği yapılacak ve Türkiye'nin turnuvaya katılma hakkı kazanmasıyla 11teamsport, potansiyelden yararlanmak için her ikisi de yarışma sırasında Türkiye maçlarına ev sahipliği yapacak olan Dortmund ve Hamburg'da satış noktaları kuracak.

Türkiye'nin, büyük bir Türk diasporası nüfusuna sahip başka bir şehir olan Viyana'da bugün Avusturya'ya karşı oynayacağı turnuva öncesi hazırlık maçında da 11teamsports tarafından düzenlenen yüz yüze satış sitesi de yer alacak.

Kulüp düzeyinde, 11teamsports'un başta Almanca konuşulan ülkeler olmak üzere, üst düzey Alman takımı VFB Stuttgart, Avusturya devleri Rapid Vienna ve İsviçre futbol takımı St Gallen dahil olmak üzere Avrupa genelindeki takımlarla ortaklıkları vardır.

TFF, 11teamsports ile ticari satış ortaklığı konusunda anlaştı