19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor TRT SPOR CANLI İZLE | TRT Spor Canlı Yayın Şifresiz Full HD

TRT SPOR CANLI İZLE | TRT Spor Canlı Yayın Şifresiz Full HD

TRT Spor canlı izle | TRT Spor frekans bilgileri sizlerle. Maçları kaçırmak istemeyen sporseverler için TRT Spor izle linki ve frekansı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TRT SPOR CANLI İZLE | TRT Spor Canlı Yayın Şifresiz Full HD

2010 yılında TRT 3'ün yerini alan Türkiye'nin ilk ve tek kamu spor kanalı TRT Spor canlı yayınlar, haberler, spor programları ve müsabakaları yayımlıyor. Futbol, basketbol, tenis, voleybol, boks, atletizm, güreş, yüzme ve pek çok spor branşından maçları canlı olarak TRT Spor üzerinden izleyebilirsiniz. 

Peki, TRT Spor frekans bilgileri nedir? Kanal ayarları nasıl yapılır? TRT Spor canlı izle linki ve frekansı sizlerle...

TRT Spor Frekans 2024

TRT tarafından kurulan spor televizyon kanalı TRT Spor izle seçenekleri HD kalitededir. Uluslar ve uluslararası düzeyde birçok spor dalında birçok ülke, lig ve karşılaşmayı TRT Spor canlı yayınları ile naklen ve şifresiz izlemek mümkündür. Sultanlar Ligi, Efeler Ligi, Dünya Kupası, Paralimpik Oyunları, Kış Olimpiyatları, 1. Lig, İtalya Kupası, Eurocup, Wimbledon Tenis Turnuvası ve TRT Spor'un sevilen programları canlı yayınlanmaktadır.

Peki, TRT Spor frekans bilgileri nedir?

2014 yılında yayına başlayan TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

TRT Spor Canlı İzle Linki

Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, televizyondan yukarıdaki frekans bilgileri ile kanal ayarlanarak veya aşağıdaki internet sitesi linklerinden mobil ve masaüstü cihazlardan izlenebilmektedir.

TRT Spor Yıldız Canlı İzle Linki

TRT Spor Canlı İzle Linki

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 14 Eylül 2024 Cumartesi?

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 14 Eylül 2024 Cumartesi?

Sponsorlu bağlantılar