20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Young Boys Teknik Direktörü Rahmen'in Dikkatini Çeken Soru: "Bu Sizin Görüşünüz"

Young Boys Teknik Direktörü Rahmen'in Dikkatini Çeken Soru: "Bu Sizin Görüşünüz"

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Young Boys Teknik Direktörü Rahmen'in Dikkatini Çeken Soru: "Bu Sizin Görüşünüz"

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen, 1-0 kazandıkları rövanş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Rahmen, Galatasaray'ı ilk maçta 3-2 ve rövanşta 1-0 mağlup ettiklerini belirterek, “Ekibimle gurur duyuyorum. Zorlu İsviçre haftalarından sonra yaşadığımız yenilgilerin ardından son haftalarda büyük bir çıkış yakaladık. Hem evimizde hem de deplasmanda Galatasaray'a karşı oldukça etkileyici bir performans sergiledik. Oyuncularım fırsatları ve alanları iyi değerlendirdi, sadece ilk yarıda bazı pozisyonları kaçırdık. Devre arasında sakin kaldık ve ikinci yarıda Galatasaray baskı yapmasına rağmen net gol pozisyonları bulamadı. Doğru zamanda kontra atağa çıkarak maçı lehimize çevirdik. Son haftalardaki performansımız beni çok memnun etti.” dedi.

İstanbul'daki atmosfer ve sahaya atılan su şişelerinin kendilerini etkilemediğini söyleyen Rahmen, “Ateşli bir ortamda oynadığımızı biliyorduk. Gerilim anında yüksek oldu, ancak oyunda doğru ritmi bulmayı başardık ve planımızdan sapmadık.” şeklinde konuştu.

Futbolcularının oyunu soğuttuğu yönündeki eleştirilere yanıt veren Rahmen, “Bu sizin görüşünüz. Ben bunu ‘oyunu soğutmak’ olarak tanımlamıyorum. İlk yarıda baskın oynadık, ancak ikinci yarıda Galatasaray gibi güçlü bir takımın ofansif hamleleri hızımızı kesti. Bir süre baskıya dayanmak zorunda kaldık ve bunu başardık. Kalemize fazla yaklaşmalarına izin vermedik ve kontraataklarda tehlikeli pozisyonlar bulduk. Oyunu soğutmak yerine bu stratejiyi uyguladık.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Sponsorlu bağlantılar